Hétvégenként számos ellátás megszűnik a mosonmagyaróvári Karolina Kórházban.

Jobban teljesít: mostantól csak hétköznap lehet szülni a mosonmagyaróvári kórházban

A közel százezer lakost ellátó kórház március elsején közzétett tájékoztatása szerint március elsejétől lépnek életbe az intézkedések – írja a 24.hu a kórház honlapján megjelent tájékoztatás alapján.

A Dr. Rumi Márk orvosigazgató által közzétett értesítés szerint:

Hétfő reggel 8:00 órától péntek délután 16:00 óráig a Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályra, valamint a Csecsemő és Gyermekosztályra érkezőket folyamatosan, nappali és ügyeleti munkarend szerint fogadjuk, ebben az időszakban a szülések biztosítottak. Hétfőtől péntekig munkaidőben a sebészeti, baleseti sebészeti, nőgyógyászati műtétekre előjegyzett betegeinket, valamint a sürgősséggel érkezőket osztályos és egynapos sebészet keretében is ellátjuk.

A hét minden napján 0-24 órában biztosítjuk a sürgősségi (belgyógyászati, sebészeti, baleseti sebészeti) járóbeteg, a belgyógyászati aktív és krónikus fekvőbeteg osztályos, valamint a mozgásszervi rehabilitációs ellátást. Minden egyéb szükséges szakmai hátteret a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház, mint vármegyei irányító kórház biztosítja.”

(444)

Forrás: 444, 24.hu
Fotó: Pixabay

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
13 év kormányzás egyik negatív eredménye . Igaz rengeteg bolond van, akiknek a negatív eredmény is sikertörténet , láttuk már példákat egyszer kétszer az elmúlt pár évben , és még tapsolnak is hozzá !
Péter2
13 év kormányzás egyik negatív eredménye . Igaz rengeteg bolond van, akiknek a negatív eredmény is sikertörténet , láttuk már példákat egyszer kétszer az elmúlt pár évben , és még tapsolnak is hozzá !
jáger laszló
Javaslom a kismamáknak máris keressenek másik kórházat ahol nincs ilyen korlátozás!!
biztos ami biztos alapon!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Fenyöfa58
@csak úgy...: @Péter2: MI a GOND ??? 97 % EGYET ÉRT !!KI VAN PLAKÁTOLVA ORBÁNYISZTÁNBAN !!! OLLÉ!!!
csipetke
...és tényleg ez a magát kormánynak nevező szél összefújta halmaz akar ebbe az országba még több gyereket?Lassan teljesen szétverik az egészségügyet, illetve akinek nincs pénze magánorvosra,az dögöljön meg a maga csendességében otthon. Másrészt lassan oktatás se lesz, mert a "kormánynak" minden IS fontosabb,mint a pedagógusok megélhetése. Fontosabb volt a vodafon megvétele, százmilliárdok ajándékba az akksigyáraknak,--amit nem is ért az ember,hogy miért--,de az egészségügyet és oktatást pont leszarják,pedig ezek kellenek,ha több gyereket akarnak.
gina
OV szóljon elötte a babáknak hogy akkor nem szabad világra jönni, majd a zsiros király megmondja mikor, Aljas népség !!! Ennek a szemétnek a nép sorsa a fontos, tudjuk te féreg !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok