Országos óriásplakát-kampányt indít a fiatalok körében legnépszerűbb pártként a Mi Hazánk Mozgalom – mondta a párt alelnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

A Mi Hazánk rástartol a fiatalokra, óriásplakátokkal szórják tele az országotFotó: Facebook/Mi Hazánk Mozgalom

Novák Előd kiemelte: a Medián mérései szerint

a 18-29 éves korosztályban 20 százalékos támogatottsággal pártjuk a legnépszerűbb, a Fidesz is csak 14 százalékon áll a fiatalok körében. A közvélemény-kutatás azt is kimutatta, hogy a szavazók átlagéletkora a DK-nál 60, a Mi Hazánknál 40 év

- jegyezte meg.

Ezért a Mi Hazánknak fokozott feladata és felelőssége van a fiatalok képviseletében – hangsúlyozta Novák Előd.

Kampányukról elmondta:

minden vármegyeszékhelyen és több más településen is lesznek óriásplakátjaik, vagy annál is nagyobb, úgynevezett megaplakátjaik. Emellett a belvárosi részeken több cég felületein citylight plakátokat is elhelyeznek.

Binder Csaba, a Mi Hazánk Ifjainak elnöke úgy fogalmazott: "arrogáns és korrupt pártok" helyett politikai alternatívát kínálnak olyan javaslatokkal, amelyek tervezhető és biztonságos jövőt jelentenek az elvándorlás helyett.

Jelezte: "érdemelvű és igazságos" iskolarendszert szeretnének, a testnevelés órákon bevezetnék a küzdősportoktatást, az 50 órás közösségi szolgálatot pedig hétnapos honvédelmi alapkiképzéssel is kiválthatóvá tennék.

Hozzátette: felszólalnak a tanárok 45 százalékos béremelése mellett. Binder Csaba továbbá bérlakásépítési programot, élhetőbb kollégiumokat és legalább általános iskolai végzettséghez kötve húsz éves kor alatt ingyenes jogosítványszerzési lehetőséget szorgalmazott.

Forrás: MTI

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
szegény magyarország, ebböl max. annyi jöhet ki,hogy szart a fosra!
mikor veszik észre végre ,hogy nagy magyarkodásból nem lehet megélni,létezni csak a fökolomposoknak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
Óriásplakátokra eddig csak a fidesznek volt pénze, a mihazánk meg talán nyert a lottón?
KisGenyo2
@csak úgy...: Nem az a lényeg mit mire, hanem hogy váltogatva legyenek és ne legyen többet a gyúrcsány meg mosmá az orbán se. Egyiknek sem kell(ene) 2 ciklust adni, majd max. 40-50 év múlva. Addig mindig csak 1et.
kereső
@Maccska: Te minősitesz másokat putyin ribanca? Nem mellesleg , akiket ilyen minősitésben felsorolsz, azok vagy az állampárt kormányábak oszlopos tagjai, vagy a kormánysajtóban irogatnak és első sorban menetelnek a CÖF békemenetében.
ómió
"Jobbikék" is így indultak, mielőtt befeküdtek a Böszme ágyába!?
ómió
@m73: Eszerint már nemcsak anyád megdugásán, de Gréczy efftársad leszopásán is túl vagy! De belehúztál, szarkupac efftárs! Rákosi efftársad idején a magadfajták voltak a sztahanovista efftársak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.