Több száz méteres részen borítja szemét emberiemlékezet óta Zuglóban a Francia út egyik oldalát. A terület a vasúti sínek mellett fekszik és a MÁV tulajdonában van, így legfőbb felelősként a vasúttársaság nevezhető meg. Ugyanakkor szerintem, ha már az államvasutak nem képes összeszedni, akkor Zugló önkormányzata is megtehetné – nem gondolom, hogy ennek a saccra 1 millió alatti költsége különösebben megterhelné a kerületi önkormányzatot, miközben elég sok ott élőnek ez elég fontos lenne - olvasható Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökének bejegyzésében.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Terminátor
@Shikari: Rettejetek! Gyünnek a kétfaszúak, s vége a nagy jóléteteknek!
Köll mennetek szemetet szedni, az itteni trollkodás helyett!
Bár mindeggyik jól fizet!
Emmersson71
@Shikari: Ők legalább pártként funkcionálnak továbbra is - pl XII. kerületben -, nem úgy, mint a Fidesz hatalmát bebiztosító álpártok, melyek tűnnek el a p!csába a választások után, sokszor el sem számolva a támogatással!
nejlontacskó
@Shikari: ne legyél már ilyen, a Fidesz politikusaival és oligarcháival.
Nem kell őket elzavarni, elég lesz egy teljes vagyonelkobzás, aztán irány a börtön, életfogytig!
nejlontacskó
@Shikari: :))))
Látom, humoros napod van ma... :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.