Lendvai Ildikótól nem idegen a csípős irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az előző 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Lássuk aktuális gondolatait!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
"Hiába jelölte egy derék fideszes képviselő Borkait, a polgármester javaslatára végül Szijjártó lett Győr díszpolgára. Nem is tudom. Biztos, hogy méltó módon tudja helyettesíteni? Jó, Szíjjártónak is megvolt a maga jacht-sztorija, amelyet épp úgy nem akartak közhírré tenni. /Emlékeznek, amikor mások home-office-ra kényszerültek, ő jacht-office-ban teljesített szolgálatot./
Sziijártó kitüntetésének indoklásában többek között az szerepel, hogy jó kapcsolatot ápol Győr gazdasági, üzleti köreivel. Ez, mondjuk, Borkaira is igaz, ha a zűrös telekspekulációk gyanújára gondolunk.
Szijjártó érdemei közé sorolják továbbá a város sportéletének elkötelezett segítését. Dehát Borkai maga is kiváló sportoló volt, és a jachton készült videón nagyon úgy tűnt, továbbra is erősen elkötelezett a testmozgások iránt.
Szijjártó esetében azt is méltatják, hogy mindent megtesz az üldözött keresztények védelméért. Ez tényleg szép, de meg kell jegyeznem, hogy Borkai viszont a botrány következtében maga is üldözött
Szóval szoros a verseny. Sőt, Borkai javára szól, hogy ő egy darab használhatatlan lélegeztetőgépet sem vett a pénzünkön, és nem a keleti diktátorokkal törekedett az igazán szoros kapcsolatokra.
És ha objektíven mérlegelek, meg kell állapítanom, hogy Borkai jacht-jelenete sokkal mozgalmasabbra sikerült, mint Szíjjártóé. Valahogy több realisztikus részlet domborodott ki benne.
Szóval nem tudom, jó csere volt-e."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.