Akár a saját tulajdonú számítógépüket is megfigyelhetné a munkáltató a jövőben a tanároknak, ezt is tartalmazza a Belügyminisztérium által jegyzett köznevelési jogszabálytervezet. A tervezet szövege szerint „a technikai eszköz alkalmazásának megkezdése előtt írásban tájékoztatja a munkavállalót a fenntartó, aki a számítástechnikai eszközön tárolt, a köznevelési foglalkoztatotti jogviszonnyal összefüggő adatokba tekinthet be.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Nálunk ma ordított le mindenkit a pap, hogy aki egyházi dolgozó, de nem megy templomba, azt kirúgja. Mint régen aki párttag volt, csak nem ment párttaggyűlésre. Most meg a tanárok megfigyelése. Ugye nem csak én érzem azt, hogy "előre" a kádári úton?
Nessy
@division: Ez már nem a Kádári út. Ez már egyre gyakrabban az 50-s évek eleje! Akkor népi demokráciának becézték, ma fidesz/ Orbáni demokrácia.
division
@Nessy: Nem akartam annyira visszamenni időben, de van benne valami.
balos
@division: Ez a hitleri út,ahol már mindenki ellenség aki GONDOLKODNI MER ÉS MÉG TUD!
balos
@Nessy: Akkor az építés miatt kellett ezt a szar népet összefogni VASKÉZZEL,most a "vaskéz" azt is szétbassza ami még működő képes,hogy a nyilasok gazdagodjanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.