Orbán Viktor a Facebook-oldalán tájékoztatta követőit, hogy megérkezett Párizsba. Úgy tűnik, a francia fővárosban erős szél fújhat ma.

Viharvert ábrázattal érkezett meg Párizsba Orbán Viktor
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

"A sas leszállt"

- jelentette szerényen Orbán Viktor.

Mint arról korábban beszámoltunk, a magyar miniszterelnök munkavacsora keretében tárgyal Emmanuel Macron francia köztársasági elnökkel hétfőn Párizsban.

Francia sajtójelentések szerint a találkozóra a március végi EU-csúcs előkészületei keretében kerül sor. A megtárgyalandó témák között az aktuális európai ügyeket, az ukrajnai háborút, az európai versenyképességet, az energiaügyeket és az európai védelmi ipar helyzetét emelték ki.

Forrás: Facebook

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
Van ugye, a sas, halászsas, a réti...meg a gatyás ! Kinek mi a nemzet jelképe !
kereső
Mire gondolhatott orbán? Van egy film- 'A sas leszállt":1943-ban Hitler parancsot ad Canaris tengernagynak (Anthony Quayle), hogy raboltassa el legfőbb ellenfelét, magát Churchillt. Max Radl ezredes (Robert Duvall) irányítja a kivitelezhetetlennek tűnő akciót. Hamarosan megtalálja a megfelelő embereket is: az Angliában nevelkedett Steiner ezredest (Michael Caine) és egy angolok ellen harcoló írt, Devlint (Donald Sutherland). Az angliai német kémek szerint Churchill a közeljövőben egy kis angliai faluban tölt néhány napot. Úgy tűnik tehát, minden esély megvan arra, hogy sikerrel teljesíthessék a Führer parancsát.

Vagy - "A neveletlen hercegnő" filmből a királynőre? ( Julie Andrews játszotta).
jáger laszló
Hol van itt a sas?
Én nem látok mást mint 1 gyűrött képű pa sast!!csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.