A kormányfő október 23-hoz hasonlóan például most is vidékre menekül(?). 

Fidesz

A miniszterelnök Kiskőrösön, Petőfi Sándor szülőházánál emlékezik meg a szabadságharcról a Petőfi-emlékévben. A március 15-i, kiskőrösi programot is sokan interpretálják úgy, hogy Orbán Viktor vidékre menekül, s bár jó eséllyel vannak politikai okok amögött, hogy nem egy olyan városban szólal fel, ahol buszoztatás nélkül alacsony lenne a propagandafogyasztók jelenléte (egyébként Kiskőrösre is távolabbi településekről gyűjtik a közönséget), idén valójában semmilyen belpolitikai veszély nem fenyegeti a kormánypártokat, szóval jobb híján a Petőfi-emlékévre játszhat rá a miniszterelnök, elemzi a helyzetet a hvg.hu. A kormány közeléből Orbánon kívül egyébként várható több, kisebb megmozdulás: huszármenet indul a Kossuth térről a Nemzeti Múzeumhoz, ahol ezután Csák János mond beszédet, Lázár János pedig az Ünnepi Facebook Live-olás műfajában próbálja ki magát a szabadságharcra emlékezve.

Kisokos: melyik párt hol emlékezik meg március 15-ről?

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Civilek

Március 14-én és 15-én több mint 80 civilszervezet vesz részt az Andrássy úton szervezett Civil Sugárút című eseményen, ahol legfőképp oktatással, esélyegyenlőséggel és emberi jogokkal kapcsolatban lehet részt venni különböző programokon.

A kétnapos fesztivált szerda délután Szabadságmenet zárja: a demonstráció a Hősök teréről indul és az Andrássy út végéig halad, ahol Karácsony Gergely főpolgármester mellett többek közt Iványi Gábor, Baranyi Krisztina és Pikó András is felszólal.

Mi Hazánk

A Mi Hazánk a Pilvax kávéháznál emlékezik meg a szabadságharcról, amelynek részeként a NATO-bővítés, a szankciók és Ukrajna „közvetett támogatásai” ellen tiltakoznak, állításuk szerint az amerikai-orosz háborúval kapcsolatban.

Az ellenzék megemlékezéseiről a hvg.hu cikkében olvashatnak. 

Forrás: hvg.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Alfa
a nagy bátor orbán csak kamu-fizetett közönsége előtt mer pofázni a haza szeretetről
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@ómió: lebaxásért ment párizsba te gyogyós! :)
simmering73
Ember, most jövök a pizzaphone-ból…. – kommentelték Orbán kommunikátorai ötletét: berendelték a róla elnevezett giga-pizzát a jelek szerint „nézésre”, vagyis a fotó kedvéért
varosikurir.hu/orban-pizza/
Eladott Ország
Aki eladta az országot a rusziknak és a kínaiaknak, az ne beszéljen 1848-ról és hazaszeretetről. A szabadság szeretete összeköt minket! Fátylat a múltra! +1848-ra, + 1945-re, +1956-ra! Dicsőség a bátraknak! Véres gázt-olajat a szovjet gyarmat Magyarországba!
uploads.disquscdn.com/images/9b1cd9fc02f2324cfe05663bdc908d94558467664cb8d1db686b22af0ac202aa.png?w=800&h=788
Az utcai harcosnak aki azóta felépítette Hatvanpusztát, hízott majdnem száz kilót a nélkülözéstől, kondenzcsíkos lett a gatyója. És még a koleszterin is dolgozik. A jelenlegi helyzetben mit is tudna még hazudni?! Azt, hogy mi mindig győzelemre állunk és azt tudjuk, hogy mindíg más a hibás. Megvénült már ez a hájas hazárdjátékos aki sosem volt demokrata, csak egy hazug mocskos tróger, kiutálták az EU-ból is, itthon már csak érdekből támogatják. Nagyon egyszerű, a vezír beszart. Mennyit retteghet, közben hősnek szeretne látszani. Persze helyesebb, ha azt mondom szégyen, az ország szégyene ez a roncs, mert maga előtt tolja a magyar nevet. Csak ő nem tud szégyenkezni. Nem veszed észre, hogy az emberek azt kívánják, hogy menj a pi...ba? A kolostorgeci mindig ilyen volt, nem a hatalom rontotta meg. Klasszik nárci, ők híresek arról, hogy bármit mondanak és bármivé válnak a nárcisztikus ellátmány (hatalom, pénz, rajongás) megszerzéséért. Már kora-huszonévesként kialakul ez a személyiségtorzulás. Szóval amikor "ruszkik hazá"-zni kellett, azt mondta, amikor térdre csuhásokozni, akkor azt, most pedig Brüsszel-Soros-szankciósinfláció-dollárbaloldal. Egyetlen szava sem igaz, mindent ugyanazért csinál három évtizede: a nárcisztikus ellátmányért.
drgempa.blog.hu/media/image/lin/409137_103657639757186_102838839839066_18588_1072444317_n.jpg
Eladott Ország
Remélem a pizzát tetrodotoxint tartalmazó fugu (gömbhal) feltéttel is ellátták, azzal nagyon ütős lenne. Dakota nyelven kampó.
ómió
@csak úgy...: Bolsiék ütődöttje! Úgy "píszí" hazudnotok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.