Orbán Viktor Kiskőrösön, Petőfi Sándor szülőházánál emlékezik meg a szabadságharcról a Petőfi-emlékévben, helyette a Nemzeti Múzeum lépcsőjét idén Csák János kapta meg. Az ellenzék nem ölelkezik, hanem külön rendezvényeket tart (bár Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára speciel közösen lép színpadra), viszont a civilek megmutatják, hogy össze lehet fogni olyan fontos dolgokért, mint az oktatás vagy az egészségügy, vagy úgy általában a magyar mindennapok. Kövesse az eseményeket a hvg.hu percről percre tudósításával - ott leszünk mindenhol.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: 0rbán is baller+jobber+náci+keresztény= szarember
csak úgy....
@KisTehen: igen, ez így volt a rákosi rendszerben is, 0rbán egy rákosi reinkarnáció!
szégyen a híveire nézve,hogy ezt nem veszik észre!
csak úgy....
@KisTehen: 0rbán is baller+jobber+náci+keresztény= szarember
csak úgy....
@KisTehen: boci, romlott 0rbánpizzát zabáltál ? :)
csak úgy....
@KisTehen: ti arra fogtok rábaxni, hogy ti csak gyurcsányra és nejére koncentráltok, közben meg a gurutok szétbaxxa az országot! :)
szegfue
@KisTehen: tévedésből lájkoltalak:(
Istenakinincsen
Ez az ellenzék csak erősíti a fideSS-maffia hatalmát...már bocsánat:)! Az ellenzéki pártok mindegyike, hasonló jó programokat tálal a választók felé, ennek ellenére mégsem tudnak összefogni. A mai ellenzéki pártok egymás ellenzékei?!? Tényleg fontosabb az ellenzéken belüli hatalmi harc mint az emberek valódi szükségleteinek képviselete??? Ez a torzsalkodás és a hatalmi harcok milyen példát mutatnak az egyszerű embereknek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.