Többször is változott a napokban a kormánypárti Origo a vasárnap éjjel tartott Oscar-gáláról készült egyik képgalériájának kísérőszövege – vette észre a Telex. A portál azt írja: „emeljük kalapunkat az Origo bátor újságírói előtt, akik megelégelve a hosszú évek kendőzetlen gyűlöletbeszédét, végre elfogadó, előítélet mentes szerkesztőségként coming outoltak. Már ha erről van szó, és nem arról, hogy hiba csúszott a lap gondosan olajozott propagandagépezetébe.” - A legfrissebb verzió szerint már a cím úgy szól: „Nővé átoperált férfi mutogatta meztelen melleit az Oscar-gálán”. Közben a képaláírás is változott. Az eredeti „Hunter Schafer modell és színésznő az Oscar-gálán” helyett arra írta át a fideszes médiaóriáshoz, a KESMA-hoz tartozó lap a fényképeket kísérő szöveget, hogy „Hunter Schafer az Oscar-gálán – az agresszív LMBTQ-propaganda új sztárja”.

Forrás: media1.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@Shikari: De a jobbereknek gyönyörű a buzeráns :P
(Szájer)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 10:42
siki te nagyon hülye, ne add a sértett ártatlanságot. Az epitheton ornanst már egy pár éve ragasztottam rá, amikor még a náculásodra voltál büszke. Akkoriban még kedélyesen siki te nagyon hülye náci patkánynak neveztelek, éppen oktalan és gyűlölködő fröcsögésed okán. Próbálj meg visszaemlékezni.
Párszor már megszakadt az üzengetés, amikor végképp ellehetetlenült mindenféle párbeszéd a mocskolódásaid miatt.
Én voltam és vagyok az a jószándékú naiv, aki néha megpróbálja becsempészni az értelem fényének egy sugarát a fejed sötétjébe.
Tényleg igaz lenne a híresztelés, hogy csapatban, váltásban dolgoztok egy név alatt? Mert akkor azonnal érthetővé válik sok mozzanat, az éles hangnem és stílusváltások, az időleges amnézia, amikor már nem tudod mit mondtál egy nappal, vagy extrém esetben pár órával korábban.
Szóval hülye vagy, ezt nem személyeskedésből mondom, ez tény.
Arra emlékszel, amikor feltettem egy kérdést és hetekig menekültél a válaszadás elől?
Mellesleg a büdös pofájú, illibsi hazudozást hiába terjeszted, láthatja mindenki, hogy személyeskedve provokálsz, hazudozol és még neked áll feljebb!
Giovanni Alba
@Shikari: Provokálsz, mocskolódsz, sértegetsz, személyeskedsz! Senki nem akar beszélgetni veled és te ne várj tőlem választ, mert nem társalgunk.
Az egyetlen dolgot teszem, amit minden normális ember tesz, ha egy ilyen patkány az útjába kerül és szembe fordul vele, lerugdossa a járdáról! Itt a vége tahó, primitív patkány!
csak úgy....
@Shikari: tibim, te és a normális ember az kettö! :) ezt naponta bizonyítod!
Nanya
@sgl: Tudod mit ?
Én ezentúl soha nem fogok reagálni a tetves troll fidesznyikeknek ! Számomra nem léteznek többé ! Nekik lehet az fáj legjobban,ha átnézünk rajtuk.
A véleményemet pedig ezután is ide bigyeszetem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.