Lássuk be: erős a verseny Magyarországon a teljesen feleslegesen elköltött Európai Unióból érkező forrás felélésében, de mindenképpen dobogós helyet érdemel az erdei lombkorona sétány és pihenőpark létesítése a tarvágott területen 65 milliónyi euróért. Aki kételkedik az unió pénzvisszatartásának jogosságán Magyarországgal szemben, az mindenképpen olvasson a most felfedezett hungarikumról.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@KisTehen: Nem semmi arc vagy!
Te leképezed a Fideszt a vezetői pofátlanságtól a propagandista szervilizmuson át a szavazói butaságig!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@KisTehen: látom boci,hogy te a 30 cm magas kilátók híve vagy! :) - te szereted a fölösleges dolgokat,föleg akkor ha azt egy idióta fideszes kollégád találta ki és még sikerült is neki pár millát lopnia az eu. tól erre kapott összegböl!
Nessy
@KisTehen: Ha tudták, hogy ki kell vágni az egész erdőt, akkor mire igényelték az uniós pénzt? Azt egy "szakember" is tudja, hogy tarra vágott, volt erdőnek, nincs lombkoronája, ami alatt sétálni lehet! Talán elegánsabban, hihetőbben kellene lenyúlni az uniós támogatásokat!
csak úgy....
@Nessy: illik egy kis tehenkétöl nehezet kérdezni? ;)
Nessy
@csak úgy...: Igazad van! Pardon grácia árva fejemnek! :-))
Nessy
@KisTehen: Jövőre már lesz lombkorona? Telepítettek már egyáltalán fákat? Mi fog működni három éven belül? Amit nem írtam, azt. ne kérje számon!
Emmersson71
@KisTehen: Nem semmi arc vagy!
Te leképezed a Fideszt a vezetői pofátlanságtól a propagandista szervilizmuson át a szavazói butaságig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.