A harminc év körüli férfi hónapokkal ezelőtt akaszthatta fel magát. Holttestére szombaton találtak rá az apja házában Pestszentlőrincen.

Borzalmas dolog derült ki a Budapesten talált akasztott férfiről

Az utcabeliek szerint rendezett élete volt. Forrás: Pixabay

A szomszédok szerint János hónapok óta nem mutatkozott, amit furcsállottak, de nem gondolták, hogy baj történhet.

Én magam mentem el a rendőröknek szólni, akiket végül János házához kísértem!

– kezdte a tegnap holtan talált férfi szomszédja. A Bors úgy tudja, a 30 év körüli férfi több hónappal ezelőtt akaszthatta fel magát a Wlassics Gyula utcában a családi házukban. A holttestére csak most találhattak rá, miután a szomszéd kihívta a rendőrséget.

Először az tűnt fel, hogy régóta nem láttam Jánost. Ő egy egyébként jól szituált fiatalember volt, aki mindig udvariasan köszönt. Sosem volt bajom vele, bár én az apját jobban ismertem, vele barátok voltunk

– mondta egy környékbeli.

T. János Debrecen környékéről költözött fel az apja házába, miután az meghalt.

Sajnáltuk őt nagyon, mert úgy tudom, hogy van egy felesége is, de ő beteg, akivel sokat kellett foglalkoznia. Ráadásul az is nehezítette az életét, hogy néhány hónappal ezelőtt a szeretett apja is meghalt. Ekkor költözött ide mellénk, de már hónapok óta nem láttam és kezdett nagyon furcsa lenni... Az egyik alkalommal épp eljöttem Jánosék háza előtt, ott ahol több ablak is az utcára néz

Hirtelen megcsapta az orromat valami irdatlan szag, fel is kavarodott a gyomrom azonnal. Aztán látom, hogy nyitva van résnyire az egyik ablak... Közelebb lépek és látom, hogyaz ablakokat ellepték a döglegyek.Rengeteg volt belőle. Itt már tudtam, hogy azonnal a rendőrségre kell menni. Fogtam magam és elsétáltam a rendőrségre és elmondtam, hogy valami nincs rendben Jánosék házánál. A rendőrökkel együtt visszajöttem, megmutattam nekik, hogy melyik ház. Ezután nem sokkal később jöttek a tűzoltók is, akik végül bejutottak a házba – írja a Blikk.

Másik szomszédja szerint:

öngyilkos lett, felakasztotta magát a fiatalember. Mivel hónapok óta nem láttuk, gondolom azóta így volt bent a lakásban... Szörnyű belegondolni, hogy minden nap elment az ember a házuk előtt és közben a fal másik felén pedig ez a horror volt.

Forrás: Bors, Blikk
Fotó: Pixabay

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Érdekel ez valakit!!??
Szentem senkit!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
izéke
@jáger laszló: érdekelsz te valakit? Csak mindenhez odaköpöd a roppant semleges,semmitmondó írásaidat,de minek? Csak,hogy érezd magad valakinek? Se hideg nem vagy se forró,hanem langyos...
jáger laszló
Köszi izéke Most jól +mondtad nekem a kemény sarkos véleményedet a témában!!!??
Máris okosabb lettem!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Emmersson71
@izéke: Igencsak beteges lelkületre vall, ha ez valakit valóban érdekel és nem csupán átfutja, vajon mi derült ki az ügyben! (esetleg idegenkezűségre gyanakodnak...)
Se rokonom, se ismerősöm nem volt, így nem igazán mozgat meg a dolog. Ha neked igen, még betegesebb, ha neten reagálsz rá.

Mellesleg semmi "borzalmas" nem derült ki, ahogy olvasom. Egy hónapok óta bomló test pedig persze, hogy hullaszagot áraszt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.