Szembeszélben is jól teljesít a magyar gazdaság.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Miközben Európában meredeken csökken az élelmiszerinfláció, ami egyébként a 18 százalékot sem haladta meg, addig a magyarok még mindig 44 százalékos élelmiszerinflációt fizetnek, és nem látszik a vége"
Aki Én
,,Miközben Európában meredeken csökken az élelmiszerinfláció, ami egyébként a 18 százalékot sem haladta meg, addig a magyarok még mindig 44 százalékos élelmiszerinflációt fizetnek, és nem látszik a vége"
Törölt Nick
Hazudik ez is, mint a gazdaállata.
Egyedül Magyarországon csökkent az euróban kifejezett GDP 2022 első negyedévéhez képest, a többi uniós országban nőtt – derül ki az Eurostat naptárhatásoktól és szezonális adatoktól megtisztított számaiból. A magyar kormányfő régóta európai recessziót, „tüdőn lövést” vizionál az orosz agresszió miatt kivetett szankciók miatt. De az adatok alapján ez nem épp így lett.

atlatszo.hu/adat/2023/02/01/az-eu-ban-csak-a-magyar-gdp-csokkent-euroban-2022-elso-negyedevehez-kepest/
Eladott Ország
Nagy Marci állítása nem nem felel meg a valóságnak ...Világbank: "a romániai GDP idén először meghaladta a Magyarországit"
maszol.ro/gazdasag/Vilagbank-a-romaniai-GDP-iden-eloszor-meghaladta-a-magyarorszagit
Száguld a gazdaság? Románia simán előzi a Magyarország teljesítményétGAZDASÁG
Száguld a gazdaság? Románia simán előzi a Magyarország teljesítményét...
www.penzcentrum.hu/gazdasag/20220222/szaguld-a-gazdasag-romania-siman-elozi-a-magyarorszag-teljesitmenyet-1122197#
Elolvastad már a "Közgazdaságtudomány tökfejeknek" című könyvet a Ryanair vezérigazgatója ajánlja, idióta Down - kóros barom! Nagy Márton, orvosnak gyorsan mutasd meg magad. ..
uploads.disquscdn.com/images/4961689eb3d6e2422b88c17195c5a8647247d4e14afa19bb9c91cdac9c341e8b.jpg?w=800&h=193
csak úgy....
@Aki Én: és mindez az erösödö forint ellenére!
Eladott Ország
„Hiába a recesszió és a válság, Nagy Márton szerint kivételesen teljesített a magyar gazdaság 2022-ben”
De akkor miért nincs pénz a tanárok béremelésére, ha ilyen jól áll a gazdaság a statisztika szerint ? Brüsszel miatt, és még mennyi plakátot kell kihelyezni, hogy felfogjuk. Tehát ezt ugyanaz a KSH számolta ki, aki az inflációt, mert akkor nincs több kérdésem. Megint egy vaskos hazugság. Ha 2022-ben az Európai Unióban átlagosan 3,3 %-os volt a gazdasági növekedés, akkor Európa sereghajtójánál lehetetlen a 4,6 % növekedés. Tudjátok, mik a baljós jelek? Az örökös hazudozás. Egyetlen adatuk sem volt soha igaz, pont ez lenne az? Inkább csak a dagadt putris vagyona nőtt. Tehát a rendszerváltás óta eltelt időszak felében Orbán volt kormányon, és a közben bekövetkezett technikai recessziók fele is az ő kormányzására esett. De legalább kormányozni tudnak. Ja nem! Aki nem tudja kifizetni a rezsit, az hivatkozhat arra, hogy a GDP nőtt, az ő reáljövedelme pedig csökkent? Akkor éppen ideje hogy rendezzünk egy olimpiát! A magyar gazdaságban előfordulnak baljós jelek. Magyarország jól teljesít. Ez még a holdról is látszik.
twitter.com/Woordhumor/status/465231394642595840/photo/1
Eladott Ország
Moldova György: A beszélő disznó. Halljátok, jobbágyok? Már csak egy egész kicsit kell kibírni, és a kanyarban előzzük az osztrákokat. És ha az osztrákokat nem is, de reménykedünk benne hogy legalább a románokat. Ha nem jön közbe semmi, akkor Bulgáriát. Már a jobbágyok bátorítják szegény nemzeti keresztény kormányt, a dollárbaloldal már tönkretette volna ezt a most épülő-szépülő ékszerdoboz országot. Ne legyünk hivalkodóan nagyravágyók, legyen elég Sierra Leone
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fcdn.antikvarium.hu%2Ffoto%2Feredeti%2F14431849.jpg&key=A7EilHiAuhkvGqwhzyNQNg&w=800&h=640
Zsíragy szerint tehát jövőre azért lesz alacsony az infláció, mert idén magas volt. A rendszerváltoztatásnak becézett népnemzeti cirkusz előtt már leraktuk a szocializmus alapját, azóta már a felépítésével is jól állnánk. Nemsokára már a kommunizmus következne, mely a társadalmi javak mennyiségének minőségbe való változása után mindenki számára jó életminőség lenne biztosítva, mivel az öntudatukban is fejlett állampolgárok a szükségleteik szerint vehetnek a közösből. A kurva életbe, inkább az elavult kapitalista módszerekkel szenvedünk?!
Az áremelkedést nem a szankcióki okozzák. Az infláció Magyarországon 24,5 % Infláció az eurózónában 9,2 %. Ez az orosz barátság ára!
twitter.com/csorike1520/status/1622235796190142464/photo/1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.