A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége szerint nincs elég szakember, ezért egyre többször fordul elő, hogy késnek a mentők. Körülbelül 20 perc telt el az első hívás után, amikor újra megpróbáltuk felhívni a mentőket. Meglepő módon a budapesti hívásunkat Békéscsabán vették fel. Nem nagyon tudtunk ezzel a helyzettel mit kezdeni. Ők is kicsit tájékozatlanok voltak és akkor megijed az ember Egy koronavírusos budapesti férfi azonban nem volt ilyen szerencsés: nehéz légzés miatt hívta ki a mentőket, de elmondása szerint két órával később sem értek ki a helyszínre.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A NEMzeti, családbarát kormány, és az ő szívügyei.
Meg az ő világszerte irigyelt egészségügye.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Nyírfa:Ezt jó pár orvosnak el lehetne mondani manapság, akik lelkesen éltetik ezt a "reformnak" becézett káoszt, amit Pintér és Takács, akinek van orvosi diplomája, de fogalma nincs a jelen egészségügy állapotáról, és nem beteg centrikus, összehoztak.
Nyírfa
@Nessy: Nem is értem, miért megy valaki orvosnak, ha nem szívügye a gyógyítás. Presztízs, pénz, hatalom a beteg felett?
Amikor a pszichiátrián dolgoztam, megtapasztaltam az orvosok, a személyzet hatalmi attitűdjeit. Voltak, persze, kivételek, kaptam is tanácsot, hogyan kezeljem a túlkapásokat, de olyan visszataszítóak voltak számomra ezek a játszmák, hogy elmenekültem.
Nessy
@Nyírfa: Az egészségügy abszolút feudális rendszerben működött. Ma már kicsit lazább, de még mindig alkotóelemeire esik. Orvos-szakdolgozó, majd közösen ki nem állhatják a műszaki-gazdasági gárdát.
40 év alatt voltam mindkét oldalon. De azért mikor kódolni tanítottam a szakmát, kénytelenek voltak csak csendben utálni. Különösen a több éves járóbeteg gyakorlatom, ismeretem, nagy segítséget jelentett.
Nyírfa
@Nessy: "kénytelenek voltak csendben utálni"...ezt ismerem, volt benne részem. Kimondva mulatságos, de benne lenni, nagyon nem az.
Nyírfa
Elteszem magam holnapra, jóccakát! :)
gina
Te szemét cigány --- neked a nép érdekei a fontosak ugye?? remélem egy árokban fordulsz fel, te mocskos zsiros disznó, te tetted ezt kipcsák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.