Megdőlni látszik a közmilliárdokba kerülő kormánypropaganda, miszerint az Európai Unió pikkel Magyarországra és ezért visszatartja a neki járó pénzt, ugyanis a közösségnek a regnáló kormány elveikkel nem összeegyeztethető húzásai miatt zárta el a korlátlannak hitt pénzcsapot. Viszont a civilek és önkormányzatok pályázhatnak közvetlenül...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@Shikari: Nem mondod, hogy azok az igazmagyarok akik iparszerűen lopják az uniós pénzt? Ez valami kipcsak értékrend?
Macskaszem
Szóval nem a magyarokat utálják az unióban, csak a lopós tolvajgeci hordát. Elmehet Orbán a sunyi pichába. Kihagyják, vagy átlépnek rajta, leszarják a pofáját ívesen.
Macskaszem
@Shikari: Visszautasítja a brüsszeli pénzt, mikor Navra csicska meg a potrohos hetente kilincsel érte? Ja, hogy ezt nem lophatja el, akkor inkább nem is kell? Magadnál vagy baromarcú?
gina
@KisTehen: Igy jár a sok fidesz szemét ...irigy? hahahahahahaha egy fillért sem a sok mocskos komány maffia bandának csak hiznak mint a disznók ,,,,nincs tovább lopás aljas patkányok
Macskaszem
@Shikari: Nem mondod, hogy azok az igazmagyarok akik iparszerűen lopják az uniós pénzt? Ez valami kipcsak értékrend?
Nessy
@Macskaszem: Lásd Norvég alap! Miután csak a 90%-ra tehette rá a koszos mancsát a fidesz, inkább az egészről lemondott! Adresszív kismalac szindróma!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.