Az ügy felveti a rendszerszintű visszaélés gyanúját. Az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz (OLAF) fordul a Momentum EP-képviselőjével, Donáth Annával együtt a vitatható körülmények között épült, s meglehetősen túlárazottnak tűnő Hajdú-Bihar megyei lombkorona-sétányok ügyében – mondta lapunknak Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő. Ő először a Nyírmártonfalván több mint 60 millió forintból elkészült ilyen jellegű beruházása hívta fel a figyelmet, különös tekintettel arra, hogy a fából készült objektum miatt tarra vágtak egy egész erdőt, miközben a lombkorona sétánynak éppen az lenne az értelme, hogy magasabbról lássák az emberek a fákat, az ottani élő és növény világot.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
a Zintegritàs hatoság mijafaszomat csinált,,,mióta a Putris létre hozta ôket .?
Nessy
@Clavigo: Látta őket valaki? Vagy csak a bérlistán léteznek?
verőce21
Az önkormányzatok azért még a kilátókban is láttak kiaknázatlan lehetőséget...!

A kétezer lakosú, szintén Tyukodon például kétszázötven millió forintból rögtön tizenegyet építettek belőlük (hiszen a magyar hatóságok valamiért úgy ítélték, erre érdemes pályázatot kiírni)...
Tiszafüreden pedig egy a maga nemében mindenképp egyedülálló bicikliskilátót húztak fel potom félmilliárdból...!
Határ a csillagos ég...! :)
koszpeko
Több tiszteletet a fityfasz korrupciónak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.