A hazai infláció és következményeként az élelmiszerárak az egekben, a szó szerint felnövekvő gyermekeink egészségét veszélyeztető akkumulátorgyárakat pedig erővel akarja hazánkba telepíteni a lakossági tiltakozásokra fittyet hányó Orbán-kabinet.,,,,,,-------Orbán Balázs a miniszterelnök politikai igazgatója nemrégiben egy konferencián a következőképpen fogalmazott: „aki uralja egy adott ország médiáját, az uralja annak az országnak a gondolkodását és azon keresztül az országot.”

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ezért nem nézem a tévét...vagyis nézem de nem a propagandát,egyik oldalról sem...
Csak olyan hiradást nézek vagy hallgatok ahol nem a riporter véleményét adják, hanem csak leközlik az eseményt és rám bízzák, hogy úgy értelmezzem ahogy akarom.
Csizmás Kond
@Horizont: ...van vagy háromezer csatornám...abból igaz hogy csak három nyelet értek szóval amikor megmagyarázó esettel találozok akkor ha érdekesnek találom mindig rákeresek az azt körülölelő ellenkező oldalú magyarázatra is sőt ha van külföldi változata arra is, amelyiket nem értem az fordítom...és így próbálom megérteni...
Csizmás Kond
@nemkati: ..leírtam.. nincs konkrét csak ez vagy csak az...a hireket meghallgatom mindenhol, csak a belemagyarázást nem érdekel.
Csizmás Kond
@Horizont: ...ezen már sokszor elakadtunk mi ketten...nem a fidesz propaganda érdekel, hanem azokat nem tudom állhatni akik a saját országuk, nemzetük, fajuk ellen áskálódnak úgy, hogy nem megtartani vagy javítani akarnák azt hanem alárendelni, meghasonultatni, kivetkőztetni a létükből...és így amikor valami hasonlóért állok ki akkor neked csak a fidesz propaganda esik le...
Csizmás Kond
@Horizont: Mindig önálló a véleményem de hiányzik nálad a kiírás hogy robot vagy...ugyanazt fújod ..kezded és végzed...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.