A finnek pitiznek Menczer Tamás szerint, a cseh külügyminiszternek pedig azt üzeni, el a kezekkel a magyar gyerekektől.Habzó szájjal a világ ellen: Menczer Tamás a finneknek és a cseheknek is beszólt

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára. MTI/Koszticsák Szilárd

Finn barátainknak a tisztesség dolgában még van mit tanulni. Pitizni, amíg el nem érek valamit, és utána rögtön hátat fordítani, ilyet tisztességes ember nem csinál, ezzel nem rólunk, hanem magukról állítottak ki bizonyítványt

– idézi Menczer Tamást a Telex.hu. A Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára ezt szerdán nyilatkozta az M1-nek arról, hogy Finnország azután csatlakozott az Európai Bizottság oldalán az Európai Unió bíróságán a magyar gyermekvédelmi törvény miatt indított eljáráshoz, hogy Magyaroroszág megszavazta a finnek NATO-csatlakozását.

Az Európai Bizottság tavaly decemberben nyújtott be az Európai Bírósághoz kötelezettségszegés megállapítása iránti keresetet a melegellenesre sikerült gyermekvédelmi törvény miatt. A törvény ugyanis összemossa a nem heteroszexuális embereket a pedofilokkal.

Menczer csütörtökön Csehország külügyminisztere, Jan Lipavsky ellen is kirohant. Az államtitkár Facebook-oldalán üzente meg neki, magyar nyelven:

El a kezekkel a magyar gyerekektől!

Menczer Tamás arra reagált, hogy Lipavsky a Twitteren sajnálkozott, amiért országa nem csatlakozik a magyar LMBTQI-ellenes törvény elleni európai perhez. A cseh külügyminiszter szerint a gyerekeket nem az fenyegeti, ha meleg karaktereket látnak a tévében vagy a könyvekben, hanem a gyűlölet mesterséges szítása és az elhallgatás. Lipavsky szerint pártja, a Kalózpárt nem is adja fel ezt az ügyet.

Forrás: MTI, Telex.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Jelenleg drága Menczer Tamás, pont a törvény az, amelyik tiltja a felvilágosítást a prevenciót a pedofil internetes, okos telefonos csapdákról, a valós szexuális kapcsolatokról, és szül 15 éves kislány, aki segítség nyújtás nélkül, hozott rossz döntést, ami egy életre tette tönkre. Mondja halott a drog prevencióról? Pedig az is gyerekvédelem! Úgy mellékesen, amelyik gyerek eddig nem hallott a buzikról, most már egy éve lépten nyomon azzal a fogalommal találkozik. Magyarul, amitől védeni akarjék, arról mesélnek neki, nem szakemberek, zakkant politikusok és híveik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@Németh István: tegnap, 17:20
Menjél nyald ki a fidesz frakció farát tisztára,addig se írod ide a baromságaidat
Németh István
@kulabombaafityiszre: sajnos neked kellene kinyalnod spontán hálából, hogy ugyan úgy élvezheted a Fidesz -Kdnp által nyújtott mindenféle pozitívumot mint az átlag rendes, tisztességes emberrk! Holott meg sem érdemled te vén szaros > mennyi pénzből dőzsőlsz érdemtelenűl?? Veszed fel a nyugdíjat, a rezsi csökit, a gyess-gyed. szocális kevdvezményeit kiszámoltad már te elmebajos!? az adókedvezményeket nem is mondtam, te vén szaros barom állat, hugyozd már szenmbe magad! hogy tisztábban lássál! Hülye munkásőr szakszparancsnok!
A lényeg> az usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu. vezetése a bitófára akasztásbúl kifilyólag!
kulabombaafityiszre
@Németh István: ma, 10:54
Menjél már .Olyan hülye vagy mint a szegedi papucs.Nincs párod.
Húzz el a muszkákhoz ha ennyire tetszik amit csinálnak,ott a viktorod seggét is nyalhatod kedvedre.
Kérvényezz névváltoztatást hüje pista névre,így pontos j-vel elvégre hülye vagy.
Németh István
@kulabombaafityiszre: na figyelj csak ide te faszparaszt!! > te azt normális dolognak mi több a "világbéke" élharcosának az USA-nak azt az álláspontját el tudod fogadni, hogy ˇ"az amerikaiak egyenlőre kizárják a tárgyalásokat a tűzszünetről" ??? te ezt normális emberi dolognak tartod egyáltalán, arról ne is beszéljünk, hogy egy idegen földrész heterogén országa - összeállt tolvaj gyílkos népek összessége - határozza meg egy más földrész idegen országa népének, hogy mit tehet, mit tegyen!? Nyugodtan ölesse magát, romboltassa szét otthonát azt amiért dolgoztak sok-sok életeken keresztűl???
Idefigyelj te ősbarom állat, hozzád fogható hülyét, aljas gazembert nem találni a Földön legfeljebb a soros-biden-ursula uralkodni és elnyomni akaró bitangok környezetében >> ide sorolod magad a amoslék gyurcsány, dobrev meg a torockai, jakab, gyöngyösi szemetekhez! te utólsó tróger! hogy nem tudtál megdöglenia covod pajtás ölelésében!
A lényeg az undorító usa-nató aljas banda takarodjon Európából, és az Eu. vezetése a bitófára aszalódásilag! ( varjak várják oket - téged is te barom!)
Gazella
@ómió: minyaaaaiuuu nem éfteni okfejtésedet ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.