A finnek pitiznek Menczer Tamás szerint, a cseh külügyminiszternek pedig azt üzeni, el a kezekkel a magyar gyerekektől.Habzó szájjal a világ ellen: Menczer Tamás a finneknek és a cseheknek is beszólt

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára. MTI/Koszticsák Szilárd

Finn barátainknak a tisztesség dolgában még van mit tanulni. Pitizni, amíg el nem érek valamit, és utána rögtön hátat fordítani, ilyet tisztességes ember nem csinál, ezzel nem rólunk, hanem magukról állítottak ki bizonyítványt

– idézi Menczer Tamást a Telex.hu. A Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára ezt szerdán nyilatkozta az M1-nek arról, hogy Finnország azután csatlakozott az Európai Bizottság oldalán az Európai Unió bíróságán a magyar gyermekvédelmi törvény miatt indított eljáráshoz, hogy Magyaroroszág megszavazta a finnek NATO-csatlakozását.

Az Európai Bizottság tavaly decemberben nyújtott be az Európai Bírósághoz kötelezettségszegés megállapítása iránti keresetet a melegellenesre sikerült gyermekvédelmi törvény miatt. A törvény ugyanis összemossa a nem heteroszexuális embereket a pedofilokkal.

Menczer csütörtökön Csehország külügyminisztere, Jan Lipavsky ellen is kirohant. Az államtitkár Facebook-oldalán üzente meg neki, magyar nyelven:

El a kezekkel a magyar gyerekektől!

Menczer Tamás arra reagált, hogy Lipavsky a Twitteren sajnálkozott, amiért országa nem csatlakozik a magyar LMBTQI-ellenes törvény elleni európai perhez. A cseh külügyminiszter szerint a gyerekeket nem az fenyegeti, ha meleg karaktereket látnak a tévében vagy a könyvekben, hanem a gyűlölet mesterséges szítása és az elhallgatás. Lipavsky szerint pártja, a Kalózpárt nem is adja fel ezt az ügyet.

Forrás: MTI, Telex.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Jelenleg drága Menczer Tamás, pont a törvény az, amelyik tiltja a felvilágosítást a prevenciót a pedofil internetes, okos telefonos csapdákról, a valós szexuális kapcsolatokról, és szül 15 éves kislány, aki segítség nyújtás nélkül, hozott rossz döntést, ami egy életre tette tönkre. Mondja halott a drog prevencióról? Pedig az is gyerekvédelem! Úgy mellékesen, amelyik gyerek eddig nem hallott a buzikról, most már egy éve lépten nyomon azzal a fogalommal találkozik. Magyarul, amitől védeni akarjék, arról mesélnek neki, nem szakemberek, zakkant politikusok és híveik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
ezeket ezért utálja (jogosan) európában mindenki!
Nessy
Jelenleg drága Menczer Tamás, pont a törvény az, amelyik tiltja a felvilágosítást a prevenciót a pedofil internetes, okos telefonos csapdákról, a valós szexuális kapcsolatokról, és szül 15 éves kislány, aki segítség nyújtás nélkül, hozott rossz döntést, ami egy életre tette tönkre. Mondja halott a drog prevencióról? Pedig az is gyerekvédelem! Úgy mellékesen, amelyik gyerek eddig nem hallott a buzikról, most már egy éve lépten nyomon azzal a fogalommal találkozik. Magyarul, amitől védeni akarjék, arról mesélnek neki, nem szakemberek, zakkant politikusok és híveik.
Csizmás Kond
...ma ez a divat...egyik ember bassza a másikat...és leginkább a politikum az aki hol a sajátját hol a külföldit basztatja...mindenütt.
Eladott Ország
Az a legnagyobb baj, hogy az ilyen agyatlan phaszfejek miatt, akik a magyar nép nevében beszélnek az egész országot járatják le! A qrva anyjukba!
Toller Béla
Nem lehetne ezt a botrányos faszt kiebrudalni az államigazgatásból ? Muszáj ezt a sokat szenvedett népet még ilyenekkel is terhelni ? Mit vár ettől a teljestménytől orbán meg a banda ? Több tiszteletet ?
Eladott Ország
Pontosan ez a bayerzsót szintű kommunikáció helyezte el a magyar diplomáciát ès a magyar nemzetet Európa margójára. Menczer Tamás kiváncsi lennèk, ha a finn külügyminisztèrium valamelyik alkalmazottja posztolná, hogy Magyarország pitizik az EU pènzekèr, miközben oda szarik ahol enni kap, vajon mennyire bőszìtenè fel közèpkáderi önèrzetedet. Az elmúlt 100 èv legnagyobb, legkártèkonyabb árulói, gazemberei vagytok. Én nem vettem észre, hogy a finnek pitiztek volna hülyegyerek. Ti dugtátok oda a mocskos pofátokat Helsinkibe, mert azt hittétek majd hajbókolnak nektek. Aztán közben a török szultán rátok parancsolt, hogy most már ratifikáljátok a csatlakozást, a svédekét meg csak akkor ha a szultán is úgy gondolja. Ócska csicskák vagytok hülyegyerek. Tomi! A finnek megüzenték előre, hogy nem felejtik el, hogy közel egy évig packáztatok a biztonságukkal. Ellentétben veletek, ők korrekten járnak el. Amilyen a az adjon Isten, olyan a tervetuloa Jumala. Jah még valami: hamarosan újra kell tárgyalnotok a Gripenek szerződéseit. Helyetekben semmi jóra nem számítanék, gondoltam csaxólok.
Eladott Ország
Tisztességes emberek baltás gyilkosokat se adnak ki pénzért és népnyomorító diktátoroknak se adnak menedéket, csak mondom. A fideszes Magyarország (amit 13 év alatt kiépítettek) egy hányinger, vállalhatatlan szarkupac, a valóban tisztességes, becsületes ember számára elviselhetetlen közeg! Meg nem lopják el mások pénzét (közpénzt) nem hazudoznak, verik át az embereket! A finnek és a svédek nem pitiztek, hanem csatlakoztak (fognak) a NATO-hoz. Ha ennek az az ára, hogy Magyarországot kib@sszák onnan, akkor úgy. Mára félelmetesen primitív f@szikkal/idiótákkal rakták tele a kormányunkat. Ez a primitív, felfuvalkodott húgyhólyag azt hiszi, hogy amiért megszavazták a finn NATO csatlakozást azért mostantól kezdve mindent elnéznek nekünk a finnek és alázatosan bólogatnak majd a magyar kormány legaljasabb húzásaira is . Hát NEM ! Ugyanis ők európaiak, mi meg sohasem voltunk annyira balkániak, vagy inkább ázsiaiak, mint manapság.
Nessy
Menczer Tamás tévedésbe van! Összetéveszti a finn és cseh politikusokat a hazai ellenzékkel! Megszokta, hogy itthon a más véleményen lévőkbe belefojthatják a szót, sértegethetik őket. Tudomásul kell vennie, hogy a nagyvilágban ez nem műxik!
Eladott Ország
A NER sokadik üveges tekintetű, bicskanyitogató pofázmányú segglyuka, akiből a g€ci disznóvágás és fokhagymaszagú "füstje" árad. Talán elmegy még véglénynek. Nagy-nagy jóindulattal.
Azon a poszton erős a verseny. Nem ismeretlen ez a stílus a fidesznek, csak felháborítja őket hogy a pénisz másik oldalán vannak most. A becstelenség, gerinctelenség, opportunizmus mind felvételi kritérium az orbánpártba. Menczer Tamás kiverte… Eddig bőven elég volt elolvasni, tovább nem is kell. Ez a félszű és bandája félreértelmezték a finnek hozzáállását, csak mert a finnek nem küldték a halál f@szára a delegációjukat. Menczer szájából a "tiszesség" szó is úgy hangzik, mintha azt mondaná "a k.rva anyátok". Szerintem a NATO simán megfogja találni Svédország csatlakoztatásának módját, csak nehogy számotokra legyen nagy pofáraesés a vége, haderőben és haditechnikában sokkal fontosabb tagja lenne a NATO-nak mint a szaros gatyájukon és nagy pofájukon kívül semmijük nincs magyarok.
A NER sokadik üveges tekintetű, bicskanyitogató pofázmányú segglyuka, akiből a g€ci disznóvágás és fokhagymaszagú "füstje" árad. Talán elmegy még véglénynek. Nagy-nagy jóindulattal. Azon a poszton erős a verseny. Nem ismeretlen ez a stílus a fidesznek, csak felháborítja őket hogy a pénisz másik oldal vannak most. A becstelenség, gerinctelenség, opportunizmus mind felvételi kritérium az orbánpártba. Menczer Tamás kiverte… Eddig bőven elég volt elolvasni, tovább nem is kell. Ez a félszű és bandája félreértelmezték a finnek hozzáállását, csak mert a finnek nem küldték a halál f@szára a delegációjukat. Menczer szájából a "tiszesség" szó is úgy hangzik, mintha azt mondaná "a k.rva anyátok". Szerintem a NATO simán megfogja találni Svédország csatlakoztatásának módját, csak nehogy számotokra legyen nagy pofáraesés a vége, haderőben és haditechnikában sokkal fontosabb tagja lenne a NATO-nak mint a szaros gatyájukon és nagy pofájukon kívül semmijük nincs magyarok.
Edebácsi
Ha valakinek tisztesség dolgában van mit tanulni, az a magyar - no nem diplomácia, olyan már régen nincs, hanem - külpolitika. "Vészhelyzetet" hirdetni, eközben egységet bontani, a finnek (és svédek) csatlakozását hónapokig, vagy még tovább halogatni, és utána megsértődni azon, hogy ez nekik nem (és a világnak sem) tetszik, hát, ehhez pofa kell! Jó vastag bőr! Menczer orcájából cipőtalpat lehet csinálni!
Gazella
@Eladott Ország: EU pénz addig nem jön mig O1G az egykemetyke a malackolostori egyszemélyes döntéshozó lütyifütyi gazsi van a kormány élén!
justhpeter
Ezen a Menczeren nem csak az ostobaság látszik, hanem a magáramaradz ember tehetetlen vagdalkozása is, ami lassan már a teljes kormányra igaz lesz. Példa erre, hogy Navracsics háromhavonta tolje el az uniós pénz érkezésének várható dátumát, mert maga sem tudja már, hogy ki kivel van..
amortizáltok
a seggeden van még a szaros tojáshély ne avatkozz a felnőttek dolgába, mert ha okosan nem tudsz megszólalni inkább hallgass és mennél el gyufáért nyálasszájú.
Nessy
@Horizont: Ezért követel pártunk és kormányunk tiszteletet, mert már a kutya is csak "letiszteli" őket
jáger laszló
Az irányt pedig mi szabjuk + nem Amerika
Ha nem tetszik fel is út le is út!!
Tessenek ehhez tartani magukat hölgyeim és uraim ezután!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
A finn "efftársi hála" ugyanúgy előtört, mint a cseh aberrószimpátia!?
Havanagi
Miért nem szóltál be Bőjte Csabának,hogy el a kezekkel a gyermekektől,xarházi?Erre nem vagy finnyás?
ómió
@csak úgy...: Azért, ha tükör előtt próbálod magadat talpra állítani, ennél picit bíztatóbban próbáld!
Németh István
@Nessy: @csak úgy...: @Havanagi: Az hogy ti a gyerekeket leszarjátok az csak azt bizonyítja, nincs és nem is lehet gyereketek! Valójában egy szar nemzőképtelen herezacskók vagytok és persze buzik, meg pedofilok! Innentől kezdve sajnos tajgetoszi eset vagytok és bizony a szülei-teket kell elmarasztalni, hogy nem intézkedtek időben! >> a prevenció érvényesítése érdekében!
A napi politika e téren nem más mint alapjaiban, általánosan > a vad diktatúra érvényesítésére épül! Ugye csak gondoljunk bele a Magyar hon népe, a Magyar nemzet lerázta magáról a dikta-túrát! Fene nem hiáyzik neki a nyugati az un. Eu.-us diktatúra! Márpedig az bontogatja szárnyait és egyre fene erősebben! Az az Eu. amelybe beléptünk nem az az Eu. amely most van! A mos-lékék zsidó merkel és az ursula a német nemzetet írtani likvidálni akarja > nyilván zsidó árja népség parancsára! Ez alapjaiban szemét dolog, mert hitler által is írtott zsidók nagyrésze csó-ringer volt viszont a gazdagokat ő is megkímélte, echte zsidó lévén! mi több még profitált is belőlük! Ma is ez van! Nézd csak meg ez a szemét soros, a rócsild, rockefeller banda mit mer művelni! Azt hiszik ők a bosszú angyalai holott izraelből is kitiltották némelyiket! A zelenszkíjnek viszont a családja irzraelben van letelepedve, nem érdekes? Persze -persze a zsidóéknál a sus-ka nagyúr! - háttér-búvóhelyet biztosítanak a kábítószeres bitang gyilkosnak aki az oroszokat és a minden-féle nemzetiségeket írtogatja! Ez csak kivonat a zsidó mentalításról >> a lényeg, hogy az usa- Eu. zsidó vezetés összefogásával megindúlt elsődlegesen a németek, de az európai nemzetek szétverése leépítése! ÉS, hogy visszatérjek a valóságos indító gondolatiságomhoz adiktatúrából > adiktatúrába valós folyamathoz, bizony el kéne gondolkozni, hogy a szabadság a tisztességes demokratikus életvitel vagy >> a rabszolgasors amely a diktatúra egyértelmű célja!
nos ezen gondolkozzatok ne faszságokon nyavalyogjatok! A lényeg >> az usa-nató armada takarodjon Európából az...
Nessy
@Németh István: Kellő tisztelettel meg kérem, ha én nem szólítom meg kíméljen meg a mocskolódásaitól! Lehet, hogy a maga családjában ez a hangnem természetes, nálam nem!
Németh István
@Nessy: akkor talán úri módon is elmehetsz a fenébe! Aztán a fenti akármilyen névfelsorolás azoknak jár akik nekem nem tetszőt zengenek! Te sem vagy kivétel! És nagyon utálom a saját nemzetemmel szembeni megnyilvánulásokat! Különösen most amikor hatszáz helyről támadják a kormányt az országunkat! ÉS azt a kormányt amelyik erején fellül teljesít a moslék belső ellenség és anyugat(Eu.) mocskaival szemben és ellenére!
DE egyet jegyezz még meg hamár sértödőben vagy > a Menczer Tominak a baja az, hogy túl finom úriember, mert a tetves magyarellenességet amit a nagyon moslék usa -soros bandája gerjeszt az Eu. irányába nekünk címezve > alapvetően tenné tönkre hazánkat! Ezt csak a hülyék nem veszik észre! Nem említem az Eu. vezetésének a diktatúra irányába való nevelését és ezt anyagilag keményen dottálják is az usa-ék!! Lassan teljes gyarmattá az usa alattvalójává válik európa, mégpedig úgy, hogy mi fogjuk az usa államadósságát kinyögni!
Ezért is takarodjon az usa-nató armada Európából és az Eu. vezetése a bitófára aszalásilag!
csipetke
Ez is csak egy orbán láncos kutyái közül, akik parancsra ülnek-fekszenek-ugatnak-acsarognak-pitiznek-kussolnak. De az irtó mulatságos lenne, bár igazából siralmas,hogy ez a s.ggfej a finnek tisztességét vitatja. Ez a majomparádé inkább a fidesz házatáján keresse a tisztességet, évekig is eltarthat,mire talál egy fikarcnyit is...
ómió
@csak úgy...:Amig önmagad felismerésére se vagy képes a tükörben, bolsiék idiótája, addig az ilyen dumákkal a "mentáldeficitedet" csak fokozod!
Nessy
@csipetke: Mindig az kiabál, akinek a háza ég!
kulabombaafityiszre
@Németh István: tegnap, 17:20
Menjél nyald ki a fidesz frakció farát tisztára,addig se írod ide a baromságaidat
Németh István
@kulabombaafityiszre: sajnos neked kellene kinyalnod spontán hálából, hogy ugyan úgy élvezheted a Fidesz -Kdnp által nyújtott mindenféle pozitívumot mint az átlag rendes, tisztességes emberrk! Holott meg sem érdemled te vén szaros > mennyi pénzből dőzsőlsz érdemtelenűl?? Veszed fel a nyugdíjat, a rezsi csökit, a gyess-gyed. szocális kevdvezményeit kiszámoltad már te elmebajos!? az adókedvezményeket nem is mondtam, te vén szaros barom állat, hugyozd már szenmbe magad! hogy tisztábban lássál! Hülye munkásőr szakszparancsnok!
A lényeg> az usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu. vezetése a bitófára akasztásbúl kifilyólag!
kulabombaafityiszre
@Németh István: ma, 10:54
Menjél már .Olyan hülye vagy mint a szegedi papucs.Nincs párod.
Húzz el a muszkákhoz ha ennyire tetszik amit csinálnak,ott a viktorod seggét is nyalhatod kedvedre.
Kérvényezz névváltoztatást hüje pista névre,így pontos j-vel elvégre hülye vagy.
Németh István
@kulabombaafityiszre: na figyelj csak ide te faszparaszt!! > te azt normális dolognak mi több a "világbéke" élharcosának az USA-nak azt az álláspontját el tudod fogadni, hogy ˇ"az amerikaiak egyenlőre kizárják a tárgyalásokat a tűzszünetről" ??? te ezt normális emberi dolognak tartod egyáltalán, arról ne is beszéljünk, hogy egy idegen földrész heterogén országa - összeállt tolvaj gyílkos népek összessége - határozza meg egy más földrész idegen országa népének, hogy mit tehet, mit tegyen!? Nyugodtan ölesse magát, romboltassa szét otthonát azt amiért dolgoztak sok-sok életeken keresztűl???
Idefigyelj te ősbarom állat, hozzád fogható hülyét, aljas gazembert nem találni a Földön legfeljebb a soros-biden-ursula uralkodni és elnyomni akaró bitangok környezetében >> ide sorolod magad a amoslék gyurcsány, dobrev meg a torockai, jakab, gyöngyösi szemetekhez! te utólsó tróger! hogy nem tudtál megdöglenia covod pajtás ölelésében!
A lényeg az undorító usa-nató aljas banda takarodjon Európából, és az Eu. vezetése a bitófára aszalódásilag! ( varjak várják oket - téged is te barom!)
Gazella
@ómió: minyaaaaiuuu nem éfteni okfejtésedet ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.