A szellemi, etikai, politikai, gazdasági, és a szociális változások, valamint a globalizáció minden korábban értékrendet megkérdőjelezett s ez által meggyengítette az emberi együttélés hagyományos intézményeit: a családot, az egyházat és az államot.

Forrás: mkszu.blog.hu
Feltöltő: MKSzU
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Shikari: "A magyarok nem engednek az alapértékekből" - nem bizony, de nem minden magyar. Van, akinek a tisztesség és a becsület a legfontosabb. A többiek ragaszkodnak a lopáshoz, korrupcióhoz, ügyeskedéshez, nekik ezek az alapértékek.

"Az etikai értékek helyébe az ügyeskedés, a törvények megkerülése és kijátszása lépett a mindenáron elérendő siker érdekében, így a gazdaság, a jólét és a szociális biztonság megteremtése helyett a tisztességtelen előnyszerzés küzdőtere lett."

Gondolkozz el rajta, hogy kik ezek az utóbbiak.
nemkati
@Shikari: Ne is párbeszélj a tisztességesekkel, teljesen beleillesz abba a társaságba, akik bűneit mosogatni próbálod.
Nessy
Fidesz értékrend: Törvényes, jogszerű, legfeljebb nem etikus! (by Orbán)
Úgy mellékesen wzzel a gyűlölet cunamival pont a kormány akadályoz meg minden értelmes párbeszédet, nem ritkán családon belül is! Az egyházak a jelenlegi erőszakos viselkedésükkel, a kormány szolgálatával, saját maguk járatják le magukat! A hit nem hivalkodik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.