Szijjártó Péter kerülhetett a frontvonalba.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az állampárt/pártállam szakértői (egy hülye százat csinál) már bizonyították, hogy mennyire értenek az üzletkötéshez. „De vajon mi az oka, hogy ilyen sok alsószoknyát kell felvenni. Magyarországon 5-6x annyiba kerül a lakossági gáz, mint szlovákiában, lengyelországban vagy a cseheknél? Ennyi jelenleg egy megjoule lakossági földgáz bruttó ára a régióban, eurócent:
magyar 23,2
szlovén 9,8
lengyel 6,8
román 6,3
szlovák 6,1
horvát 5,2
szerb 3,9
A magyar ár havi 5303 megajoule fogyasztás alatt 3,3 eurócent/ MJ, afelett 23,2 eurócent. a többi országban nincs ilyen határ, fogyasztástól függetlenül ezt az árat fizetik. Az 5303 MJ havi fogasztás az kb egy jól szigetelt másfálszobás kislakás fűtését fedezi , egy nagyobb családi ház fűtése ennek 3-4x-ese. Mert két kézzel veszik vissza az elhibázott orbani döntés miatt kur\va drágán bevásárolt gáz árát. Ennyike + lopni is lehet belőle, amíg marad, és szerencsére az inflációt is magasan tartja, hadd örüljön mindenki ezeknek a gennyes tetveknek. Ne legyünk ilyen szigorúak, lehet csak papíron ilyen drága a gáz, a magyar adófizető kifizeti az egészet, de a jó oroszok nem tartanak igény az egész árra, így a különbözetet visszafizetik egy offshore-ba, tehát végülis lehet, hogy valóban olcsóbban adják, így a román cigó geci nem hazudik, amikor azt mondja, hogy "nekünk" olcsóbban adják.
Alfa
Az újabb amerikai szankciók célpontjai között szerepelnek az orosz állami atomenergia-vállalathoz, a Roszatomhoz kapcsolódó személyek, valamint fuvarozó vállalatok és vezetőik, illetve külön megnevezett tengerjáró hajók - derül ki a Washingtonban kiadott kormányzati közleményből.

A szankciókkal sújtott vállalkozások és szervezetek részben oroszországi bejegyzésűek, részben harmadik országokban működnek, a többi között az Egyesült Arab Emírségekben, Svájcban, Cipruson, Görögországban és Magyarországon. A magyar érintettek között szerepel a budapesti székhelyű Nemzetközi Beruházási Bank több vezetője

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.