A DK elnöke, Gyurcsány Ferenc egy Facebook-posztban fejtegeti az infláció körülményeit.

Gyurcsány Ferenc üzenetet intézett hozzád: „Orbán miatt élsz rosszabbul”Gyurcsány Ferenc/Facebook

Tönkretesz az infláció

– kezdi egy tételmondattal a bejegyzést. Ebben azt írja, hogy a kormány hazugságokkal traktálja az embereket, hiszen nem igaz, hogy a háború vagy akár Brüsszel miatt ennyire erőteljes a hazai infláció. 

Hogy lehetne igaz, ha a háború sújtotta Ukrajnában kisebb, ha Lengyelországban kisebb, Luxemburgról nem is beszélve

– magyarázza. Majd súlyos kijelentéseket tesz:

Orbán miatt élsz rosszabbul. Kevesebbet ér a pénzed minden nap. Az infláció rablás. A rablófőnök Orbán Viktor.

Te csak lementél a boltba, mint mindig. Te csak vettél kenyeret, zöldséget, felvágottat, vajat, mint mindig. És kétszer annyit fizettél, mint két éve. Eközben sem a fizetésed, sem a nyugdíjad nem duplázódott meg.

Kicsi lett a kosár, kicsi a pénztárca.

Orbán miatt élsz rosszul.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Németh István: Neked a szar nem a seggedbol jon, hanem a pofadbol, amikor megszolalsz.
C_3PO
Mihez képest? Gyurcsányhoz? Hornhoz? Medgyessyhez? Bajnaihoz? Antallhoz? Esetleg Borosshoz? Vagy önmagához képest Orbán 1-5. kormányok?!
Németh István
"Orbán miatt élsz rosszabbul" > ezen kinyilatkoztatás valójában a cikk írójának agyszüleménye-ként, szenzáció hajhászás okán jött létre! MERTHOGY ti is ugye tudjátok, hogy a meggyesi, gyurcsány-bajnai időszakban kirabolt tönkretett ország és devizás, meg a nem devizás bank-hitelek alatt vergőddő népség egy része öngyilkos lett, mások a máig is tartó bíróságosdit űzik anyagiakat rabló képviselettel! Mindezt óriási rezsiköltségek mellett indították még a bajnai éra alatt >> ugye nem volt "rezsi-csöki", de volt adóemelés nyugdíjmegvonás, stb. MOST > csak azért ninc kánaán, mert a belső ellenség így ti is gátját képezitek anemzetünk virulásának mondjuk és többek közt a nemzet és hazaárulás megvalósításával!
Mélyedjetek magatokba és imádkozzatok Istenkéhez, hogy ne a pokol üstjét hevítő tűzbe kerüljetek vezeklésként!
A lényegről azért ne feledkezzünk meg >> az usa-nató moslék armada, takarodjon Európából, az Eu.vezetése a bitófára rohadásilag, az usa nagykövete a büdös ruhadt kurva anyjába a gebe lenge szervére tekeredve a rocsild-biden -soros pöcsére!
Németh István
Különben ki is az gyurcsány ferenc?? nem a nép, a nemzet kirablója, aki a költségvetést a mohósága okán is meghamisítja? arról beszéltek ???
ómió
@Nessy: Hát, tényleg nem mindegy, hogy hol, mennyivel "sikerült" az efftársaitoknak az árakat felszankcionálniuk, de ránk ennyi esett! Az meg "efftársiasan kényelmes" lehet, ha a földkerekség inflációját, de még az intergalaktikusat is a "Zorbánra" hazudhatjátok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.