Surányi György volt jegybankelnök összeszedte, hogyan juttatta el pár év alatt az erőltetett növekedés Európa legdurvább drágulásához az országot. „Hiányzik a jogbiztonság, hiányzik a tulajdonbiztonság, hiányzik a kiszámíthatóság, hiányzik az adók stabilitása, hiányzik a verseny, rettentő magas az állami beavatkozás aránya, rendkívül magas az állam gazdaság felé átcsoportosított támogatása”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
"Surányi úgy látja, hogy a romlás nem a világjárvány és a háború következménye, hanem már 2017 elejétől megindult. "
tehát a szakember szerint is 0rbánék bünbajkjai a világjárvány és a háború semmiröl sem tehetnek! - akkor maradt a hozzánemértés? :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: ezt te,mint 0rbán szarosnyelvü kesztyübábja kérded? :)
tudod,hogy kettönk között mi a legnagyobb különbség!? -nekem még soha az életmben nem volt jellemtelen,hazúg,tolvaj politikus a kedvenceim között!
verőce21
@csak úgy...: Most röhögtem el magam...! te nagy MZP Fun...!
csak úgy....
@verőce21: igen,ez nekem is föltünt,hogy te mostanában mindíg röhögsz ,még rosszkedvedben is! :) "te nagy MZP Fun" ? - mert többre becsülöm mint a ti tovaj,hazúg,csaló 0rbánotokat?
verőce21
@csak úgy...: Az a baj a dógaiddal, hogy amit te kérdezel az sem igaz...! Na hess a picsóba te agyalágyult...!
csak úgy....
@verőce21: ha nem tudsz válaszolni vagy cáfolni valamit akkor úgy támadsz mint egy negyedikes kisegítö sulis lurkó! :) -te agyalágyult elmebajos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.