Surányi György volt jegybankelnök összeszedte, hogyan juttatta el pár év alatt az erőltetett növekedés Európa legdurvább drágulásához az országot. „Hiányzik a jogbiztonság, hiányzik a tulajdonbiztonság, hiányzik a kiszámíthatóság, hiányzik az adók stabilitása, hiányzik a verseny, rettentő magas az állami beavatkozás aránya, rendkívül magas az állam gazdaság felé átcsoportosított támogatása”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
"Surányi úgy látja, hogy a romlás nem a világjárvány és a háború következménye, hanem már 2017 elejétől megindult. "
tehát a szakember szerint is 0rbánék bünbajkjai a világjárvány és a háború semmiröl sem tehetnek! - akkor maradt a hozzánemértés? :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
persze hogy nem véletlen...itt lopnak a zsírdisznóék...
csak úgy....
"Surányi úgy látja, hogy a romlás nem a világjárvány és a háború következménye, hanem már 2017 elejétől megindult. "
tehát a szakember szerint is 0rbánék bünbajkjai a világjárvány és a háború semmiröl sem tehetnek! - akkor maradt a hozzánemértés? :)
csak úgy....
„Hiányzik a jogbiztonság, hiányzik a tulajdonbiztonság, hiányzik a kiszámíthatóság, hiányzik az adók stabilitása, hiányzik a verseny, rettentő magas az állami beavatkozás aránya, rendkívül magas az állam gazdaság felé átcsoportosított támogatása”
Macskaszem
Nem értenek ezek semmihez, mert minden energiájukat leköti a lopás, meg a hatalomtechnikázás, a néphülyítés. Ebben bizony profik. Csakhát ez nem az ország érdeke, hanem kizárólag a geci fajúaké.
lusta
Asszonnya a felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár pénteki agymenésében, hogy addig marad a hatósági szankciós ár, míg magas az infláció. Piac, verseny nuku, itt mindent O1G jobban tud. Nekem meg azt mondja a cseh barátom az itteni húsvéti pihenése alkalmából,hogy nem érti mindezt, mert a Kauflandban a cseheknél, igaz akciós áron, az olaj olcsóbb, mint itt. Hatósági szankciós ár ide, vagy oda. A hét elején a baráto a lengyeleknél járt és a Biedronkában akciós áron 1200 forintért vette a csirkemell kilóját. 3 millió nemzethy matyar gyapjas hülyítése megy ezerrel, de a nemzethy matyar gyapjasok erre várnak. Mármint a hülyének nézésre. Megkapják minden nap.
csak úgy....
arra azért kíváncsi leszek, hogy még meddíg tudják 0rbánék átverni az éhes,nélkülözö híveiket!? hol az a pont a buta magyaroknál,mikor benyögik,hogy ebböl elég volt ?
lusta
@csak úgy...: Nincs ilyen pont.
Beszélgetek egy emberkével és mit hallok?
Ha amazok kerülnének a hatalomra, akkor azok is lopnának. Mit is mondott?
Tudja, hogy a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk kilopja a szemét, de szent meggyőződése, hogy az ellenzékiek is kilopnák, így feltételes módban, és biztosa még nagyobb mértékben. Inkább a kisebb rosszat választja, nem beszélve arról az apróságról, hogy a felcsúti kis pocakos rtolvaj zsebcézár legalább egy zsák krumplit adott a választás előtt.
verőce21
Kit érdekel mit gondolnak a lipsi népek, hisz nekünk kétharmadunk van, sőt ha most lenne választás 4/5- ünk lenne...!

De még egy kis háborúpártiság részükről, és 9/10-ünk is lesz...!
csak úgy....
@verőce21: neked már nem kellene a sötét butaságodat bizonygatni, - a fidesztöl már ment a jópont,csak nem te is kossuthot akarsz! :)
Nessy
@verőce21: És attól alacsonyabb lesz az infláció??? Lesz jogbiztonság, nem fognak változni a törvények rendeketi úton estétől reggelig, visszamenőleges hatállyal? Nem fognak mindent államosítani, tönkretenni? Nem ajándékozzák el az állam, az önkormányzatok vagyonát haveroknak, egyházaknak? És még lehetne sorolni a kérdéseket!
verőce21
@Nessy: Ó hogyne, még néhány ársapkás termék...! hisz' az ársapkás termékek igen nagy súllyal szerepelnek már most is az infláció számításához használt fogyasztói kosárban...! Így ezek árának rögzítése csökkenti a hivatalos inflációs rátát...!

Annak ellenére, hogy valójában ezen termékeket szinte soha sehol nem lehet kapni, többségük csak elméletben létezik... :)
csak úgy....
@verőce21: téged nagyon földobott ez az inflációsdi, gondolom a szállítód nem emelt a napi betevö drogodon..:) -ezért is örülsz te mostanában minden szarnak...
verőce21
@csak úgy...: Ha ennyi mindenhez is értesz, akkor miért pont MZP kesztyűbáb akartál lenni...? 
csak úgy....
@verőce21: ezt te,mint 0rbán szarosnyelvü kesztyübábja kérded? :)
tudod,hogy kettönk között mi a legnagyobb különbség!? -nekem még soha az életmben nem volt jellemtelen,hazúg,tolvaj politikus a kedvenceim között!
verőce21
@csak úgy...: Most röhögtem el magam...! te nagy MZP Fun...!
csak úgy....
@verőce21: igen,ez nekem is föltünt,hogy te mostanában mindíg röhögsz ,még rosszkedvedben is! :) "te nagy MZP Fun" ? - mert többre becsülöm mint a ti tovaj,hazúg,csaló 0rbánotokat?
verőce21
@csak úgy...: Az a baj a dógaiddal, hogy amit te kérdezel az sem igaz...! Na hess a picsóba te agyalágyult...!
csak úgy....
@verőce21: ha nem tudsz válaszolni vagy cáfolni valamit akkor úgy támadsz mint egy negyedikes kisegítö sulis lurkó! :) -te agyalágyult elmebajos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.