Még mindig kórházban van az a 34 éves nevelőanya, akinek a kétéves nevelt kisfiát holtan találták másfél héttel ezelőtt Nyíregyházán egy terepjáró csomagtartójában.

Elmeorvos vizsgálja majd a Nyíregyházán holtan talált kétéves kisfiú nevelőanyját

A 24.hu információi szerint a minősített segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsított nő mind a mai napi nem tett vallomást az egészségi állapota miatt, és elmeorvos fogja vizsgálni majd.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság minősített segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsította meg a nevelőanyát, de ő mind a mai napig nem tett vallomást az egészségi állapota miatt.

A nő mind a mai napi nem tett vallomást az egészségi állapota miatt, és elmeorvos fogja vizsgálni majd.

A nevelőanya megetette Sanyikát, aki félrenyelt és megfulladt, azonban a nő nem hívott segítséget, orvoshoz sem vitte a gyereket, és mentőt sem hívott hozzá.

Másnap hajnalban, amikor a családja elaludt, betette a kisfiú holttestét a csomagtartóba, az egyéves húgát pedig betette a gyerekülésbe, és elindult hazulról.

A búcsúlevelet is író nő két napon át autózott a környéken, közben a szerettei telefonon keresték. Végül szombat hajnalban a nevelőanya elmondta szeretteinek, hogy hol van, a férjével ezután mentek bejelentést tenni a rendőrségre.

A gyerekek édesanyja egy 17 éves ilki lány, aki egy éve egy nyírségi anyaotthonban van a legkisebb gyerekével. Az elhunyt kisfiút tegnap helyezték végső nyugalomra az ilki temetőben.

Forrás: 24.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Én em tartom életszerűnek a félrenyelést,bár ennek +ítélése orvosi feladat!!!
Lappang itt valami ami még nem került nyilvánosságra azt hiszem!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok