Németh Szilárd, aki közösségi oldala szerint "kormánybiztos, országgyűlési képviselő, Fidesz-alelnök" a szerda reggelt azzal a bejegyzéssel nyitotta, hogy Orbán Viktor a Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján felvázolt magyar jövőképet népszerűsítette. Tegye fel a kezét, a regnáló szimpatizánsok közül, aki erre szavazott!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Bután és csicska sorban kell tartani a magyart.
Ómió, Tehén, Shikari és a többi agyatlan már eszerint él.
Nessy
@Aki Én: Kell a lebutított, félelembe tartott szavazó bázis! Úgy mellékesen az automata gépek paneljai angol nyelven kommunikálnak. Aztán mikor megjelenik a hiba üzenet, futás megkeresni aki érti mi a baja a gépnek. Ha sokáig nem találják, jó esetben csak leáll, rosszabb esetben komoly kárt szenved. Ha valaki ért hozzá, van amikor, csak egy megfelelő gombnyomás, és minden rendben. Ha nem, komoly kiszállási és egyéb költség. Egyébként hiteltelen az egész színtársulat, élén Orbánnal! A saját gyerekeik a haldokló nyugaton , nem Moszkvában, tanulnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.