2021 és 2022 decembere között megháromszorozódott az érdeklődés a forrólevegős sütők iránt Magyarországon. Jankó Ádám, a Cosori Magyarország airfryer szakértője arról beszélt, az olaj árának emelkedése és az egészségtudatos életmód egyre nagyobb népszerűsége erősíti a keresletet, hiszen az ételek akár 90 százalékkal kevesebb zsiradékkal készíthetők el a forrólevegős fritőzökben, mint a hagyományos sütőkben. Úgy véli, az innovatív termék előnyei miatt néhány éven belül minden konyhának alapkelléke l...

Forrás: lepesmagazin.hu
Feltöltő: kadar9
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
parasztvakítás...ugyan azt tudja mint egy hőlégkeveréses sütő, csak arany áron,..és jóval kisebb térfogattal...egy négytagú családi ebédet elkészíteni , félnapi munka...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.