2021 és 2022 decembere között megháromszorozódott az érdeklődés a forrólevegős sütők iránt Magyarországon. Jankó Ádám, a Cosori Magyarország airfryer szakértője arról beszélt, az olaj árának emelkedése és az egészségtudatos életmód egyre nagyobb népszerűsége erősíti a keresletet, hiszen az ételek akár 90 százalékkal kevesebb zsiradékkal készíthetők el a forrólevegős fritőzökben, mint a hagyományos sütőkben. Úgy véli, az innovatív termék előnyei miatt néhány éven belül minden konyhának alapkelléke l...
Forrás:
lepesmagazin.hu
Feltöltő: kadar9
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
1 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Új hozzászólás