Aki jó magyar, az hazai termelő áruját veszi - hallani a regnáló politikusaitól. Be kell vallanom, többször próbálkoztam megfelelni a felhívásnak, na nem párthűségi alapon, hanem, mert beláttam: van benne valami. Azt még benyeltem, hogy drágább, mint az import cucc, -mégiscsak tartsunk össze- meg azt is elnéztem, hogy a csomagolás sem buzdít arra, hogy megkívánjam és hazavigyem, de azt, hogy pocsék a minősége, -tisztelet a kivételnek, bár nem gondolom, hogy megsüvegelés jár azért, mert valami "fogyásztásra alkalmas"- az betette a kaput.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
A magyar gazda ott rohadjon meg ,ahol van ,a földalapú támogatásával...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Menőmanó
Én azt az árut veszem, amelyiket minőségben, árban megfelelőnek gondolok, lesz@rom, hogy honnan származik. Nem vagyok a pénzem ellensége.
Amíg az újföldesurak földjei főleg területalapú támogatást teremnek, addig kuss legyen.
Pálinkás Pál
amíg az adófizetők tartják el őket.../ földalapú támogatás, ilyen kár olyan kár../ addig a paraszt kussoljon, menjen el doolgozni...
Néro2
Hiába no sikeres mükörmösök mindenek felett.
Meg mindenki felett.
Néro2
@Clavigo: és külön támogatással tud dupláért termelni mint az Ukrán.
csak úgy....
kb. még 5-6 éve a nyugaton élö magyarok föltankolva hazaival tértek vissza nyugatra, most fordult a kocka! nyugatról viszik a cuccot haza a rokonoknak ismerösöknek, ami minöségileg és árban is fölülmúlja a faxán lejáratott ,túlárazott hazait!
Clavigo
@csak úgy...: Pontosan. !!! a legfőbb magosz- parasztot meg beültették alelnöknek a parlamentbe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.