Budaházy György szerint „nagy dolog, hogy Novák Katalin ezt bevállalta”. 

A terrorizmus miatt börtönre ítélt Budaházy szabadulóbulit tartott – Novák Katalin is szóba jöttMTI/Kovács Attila

Budaházy György a Mi Hazánk Mozgalom majálisán a Bikás parkban jelent meg, néhány nappal azután, hogy szabadon engedték őt Novák Katalinnak köszönhetően. Az egykori Hunnia Mozgalom alapítója a telex.hu tudósítása szerint egy „Hazafi vagyok, nem terrorista” feliratú pólóban érkezett a helyszínre.

A közönségnek arról beszélt, hogy a szabadulása az egész nemzeti oldal győzelme volt, és a „köszönet és a hála gondolata van benne”, mert szerinte a sok ima nagyon kellett ahhoz, hogy kegyelmet kapjon. 


A kegyelmi döntést a szabadon engedése kapcsán a Mi Hazánk mellett a kormánynak, Böjte Csabának és Novák Katalinnak is megköszönte.

„A köztársasági elnök – aki sosem volt a bajtársunk – részéről is nagy dolog, hogy ezt bevállalta” – fogalmazott.

Forrás: telex.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
a puhos hordája, a fidesz szajha, meg a román csuhás...,büszke lehetsz rájuk...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
Mivel a foci ultrákra egyre kevésbé számíthat Orbán (lévén hogy az 50%-os infláció őket is érinti és az agymosás sem használ már mindegyiknél) ezért szüksége van friss, kipihent és tettre kész szélsőjobbosokra. Na itt jön a képbe a kegyelem miatt elkötelezetté vált Budaházy,
ómió
"Antifáék" terroristái meg messziről röhögnek!
balos
@szópó-ómió: Na végre kiszabadult az asszonykád,csak hogy örülj bazd meg!Élvezd a törődést a farodon!
simmering73
"Orbán engedélye kellett ahhoz, hogy a szélsőjobboldali terrorista Budaházy György „elnöki kegyelemben” részesüjön, ezt nem Novák dönthette el. A döntés illeszkedik Orbán régi stratégiájába, amivel a szélsőjobboldalt használja fel a demokratikus tiltakozások megzavarására és megfélemlítésére. Ezzel kivonja magát a konfliktusból, s azt a látszatot kelti, hogy a baloldali és a jobboldali szélsőség áll egymással szemben, amihez neki semmi köze, a probléma az ő szintjét nem éri el. Az ő feladata csupán annyi, hogy rendet tegyen az „egymással szemben álló felek” között.

A Békemenetnek is ez a funkciója, de ennél sokkal hatékonyabb és gyosabban mozgathatók a náci futballhuligánok és a nyilasutód hungaristák. A demokrata tiltakozókat is sokkal hatékonyabban képesek megfélemlíteni. Az utóbbi időben túl sok volt a tüntetés, a tanárok és a kordonbontók, akik egyértelműen Orbán és az önkényuralom ellen tüntettek. A velük szemben fellépő rendőrök a rezsim erőszakszervezete, amely tapinhatóvá teszi az emberek számára a diktatúra valóságát. Budaházynak azért kellett szabadulnia, hogy a remdőrök helyett eltüntesse a tüntetőket az utcákról."
nepszava.us/budahazy-meg-fogja-halalni-orbannak-a-szabadulast-hamarosan-vege-lesz-a-szabad-tunteteteseknek/
simmering73
@Horizont: Ne feledd Sameul Johnson mondását: "A gazember utolsó mentsvára a hazafiság".
Nanya
@balos: A @ómió: asszonykáját az egész utcából farkalják a férfiak !
A buzi ómió meg szop,minta kőbányai fantom !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.