Az MTVA közleménye szerint a közmédia munkatársainak közös sikere a pápalátogatás színvonalas közvetítése.

Az MTVA kendőzetlenül élteti a közmédia munkatársait MTI/Máthé Zoltán

Történelmi feladat volt a közmédia számára Ferenc pápa háromnapos látogatásának közvetítése, amely tartalmi és technikai oldalról is legmagasabb szakmai színvonalon valósult meg – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó és Marketing Irodája csütörtökön az MTI-vel.

Azt írták: a professzionális, összehangolt munka eredményeként a közmédia az idei év – nemcsak vallási, hanem közéleti szempontból is – legfontosabb eseményének közvetlen élményét adta át a nézőknek és hallgatóknak, így azok is részesei voltak Ferenc pápa látogatásának, akik személyesen nem lehettek jelen a katolikus egyházfő nyilvános budapesti programjain.

A médiafelületek teljes palettáját lefedve a Duna, az M1 és a Kossuth rádió mellett a hirado.hu, valamint a közmédia vallási tartalmainak fóruma, a Bizony, Isten! YouTube-csatorna is folyamatosan beszámolt a történésekről, és tette követhetővé Ferenc pápa budapesti látogatásának minden nyilvános programját.

Az MTVA a közleményben úgy fogalmazott: "három napig Magyarország volt a keresztény világ középpontja." Az élő közvetítések, felvételek a világ számos tájára eljutottak, azokat többek között átvette a Reuters, az APTN és az AFP, a Vatikáni Televízión keresztül pedig a világ keresztény közösségéhez is elért a magyar közmédia közvetítése.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Mindent a közjó érdekében
Ez itt a jelszó!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
nejlontacskó
@Horizont: de csak, hogy meglegyen a színvonal...
Mert az fontos ám, ha csak látszatra is, de meglegyen...
balos
@nejlontacskó: A kultúrhák öndícsőitése az mindennapos hányingert szül a csalárd barát kurmánnyal szemben!Pedig olyan jól tolják a nyelvüket a helyére a geci seggébe!
ómió
Miért!? Efftársiasan, tán, szégyellnie kellene!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.