A jelenlegi kormány mindennél fontosabbnak tartja a gyermekek védelmét, és a családok szentségét. Legalábbis, ami a retorikát illeti.

Húsz évig fideszes volt, most az unokáját fújták le könnygázzal – Kíméletlenül kiosztotta Orbánt a nagyszülő

A miniszterelnök többször is leszögezte, hogy a kérdés arról szól, hogy egyetlen magyar szülő se érezhesse úgy, hogy a gyermek legérzékenyebb életkorszakában lévő kizárólagos jogát bárki elveszi tőle. Hogy attól kell tartania, hogy miközben neveli a gyermekét, a gyerek olyan hatások alá kerül, amit ő nem akar, és meglepődve érzékeli, hogy eltávolodott tőle a gyermeke.

Vannak gyermekvédelmi törvények, amelyek a gyermekek biztonságát garantálják, és vannak szabályok, amelyek a szülőknek garantálják azt a jogot, hogy a gyermek nevelése felett ők rendelkezzenek.

- mondta Orbán, de a kormánya képtelen garantálni a gyermekek védelmét.

Ugyanis már másodszor vonultak a Karmelita elé a diákok, akik csak könnygázt, és gumibotot kapnak.

A rendőri brutalitás amit alkalmaztak, azonban úgy néz ki túl ment minden határon, Orbán Viktor Facebook-bejegyzése alá egyre többen kommentálnak kiábrándultan, van akik számára Orbán most az 1956-os eseményeket ismétli meg, és a következő lépés az lesz, hogy gyerekekre fog lövetni.

Húsz évig fideszes volt, most az unokáját fújták le könnygázzal – Kíméletlenül kiosztotta Orbánt a nagyszülő

Egy másik kommentelő pedig elárulta, hogy 20 évig volt Fideszes, de amikor az unokáját lefújták, az már nála is az utolsó csepp volt a pohárba.

Rendőrökkel vereted a gyerekeket? Milyen miniszter az, aki bántja a gyerekeket? 

- tette fel felháborodott kommentjében a nagy kérdést. 

Közben ahogy mi is beszámoltunk róla, a Magyar Anyák néven futó akciócsoport, valamint a Mikepércsi Anyák a Környezetért Egyesület tüntetést szervez holnap Budapesten, mint írják:

Mélységesen felháborít minket, hogy a gyerekeinket gumibottal, könnygázzal és fogvatartással bünteti a hatalom, azért, mert kiállnak az oktatási rendszer szétverése, kivéreztetése ellen.

Azt hangoztatták, nem hagyhatják, hogy bántják a gyerekeinket, ezért anyák napja alkalmából a Tanítanék aktivistáival közösen várnak minden anyát, nőt és lányt, hogy együtt kifejezzék elégedetlenségüket a „fennálló rezsimmel” szemben.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A hülyemagyar maffiahívők szerint a diák ne érezzen, ne gondolkodjon, csak magolja be a tananyagot, a tanárait vesse meg, mert ők meg szeretnének élni.
Az oroszokat szeresse, mert meg akarták szállni Ukrajnát,, de azért szeresse az 1956-os forradalmárokat, mert harcoltak az oroszok ellen.
Ha a maffiafőnök bont kordont 2007-ban a Kossuth téren, azt helyeselje, ha Hadházyék akarnak ma egy alibi kordont lebontani, akkor meg azt helyeselje, hogy a rendőrök letartóztatják őket.
Akkora a gondolkodási katyvasz a hülyemagyarok fejében, hogy az már fájdalmas!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Istenakinincsen: 1848. augusztus 12-én fogadta el az Országgyűlés az elemi oktatásról szóló törvényjavaslatot. Ezzel ingyenes és kötelező lett az iskolai oktatás a fiúk 12, a lányok 10 éves koráig.
Pági
@Shikari: akit meg hülyének neveltek, az nem érti, hogy miről is szól ez az egész.
Csizmás Kond
@Istenakinincsen: ...ahány ember annyi féle...egyet biztosra tudok, hogy tanulni kell.
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: ma, 20:40 Ez így igaz, csak nem mindegy hogy kitől mit és miért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.