A jelenlegi kormány mindennél fontosabbnak tartja a gyermekek védelmét, és a családok szentségét. Legalábbis, ami a retorikát illeti.

Húsz évig fideszes volt, most az unokáját fújták le könnygázzal – Kíméletlenül kiosztotta Orbánt a nagyszülő

A miniszterelnök többször is leszögezte, hogy a kérdés arról szól, hogy egyetlen magyar szülő se érezhesse úgy, hogy a gyermek legérzékenyebb életkorszakában lévő kizárólagos jogát bárki elveszi tőle. Hogy attól kell tartania, hogy miközben neveli a gyermekét, a gyerek olyan hatások alá kerül, amit ő nem akar, és meglepődve érzékeli, hogy eltávolodott tőle a gyermeke.

Vannak gyermekvédelmi törvények, amelyek a gyermekek biztonságát garantálják, és vannak szabályok, amelyek a szülőknek garantálják azt a jogot, hogy a gyermek nevelése felett ők rendelkezzenek.

- mondta Orbán, de a kormánya képtelen garantálni a gyermekek védelmét.

Ugyanis már másodszor vonultak a Karmelita elé a diákok, akik csak könnygázt, és gumibotot kapnak.

A rendőri brutalitás amit alkalmaztak, azonban úgy néz ki túl ment minden határon, Orbán Viktor Facebook-bejegyzése alá egyre többen kommentálnak kiábrándultan, van akik számára Orbán most az 1956-os eseményeket ismétli meg, és a következő lépés az lesz, hogy gyerekekre fog lövetni.

Húsz évig fideszes volt, most az unokáját fújták le könnygázzal – Kíméletlenül kiosztotta Orbánt a nagyszülő

Egy másik kommentelő pedig elárulta, hogy 20 évig volt Fideszes, de amikor az unokáját lefújták, az már nála is az utolsó csepp volt a pohárba.

Rendőrökkel vereted a gyerekeket? Milyen miniszter az, aki bántja a gyerekeket? 

- tette fel felháborodott kommentjében a nagy kérdést. 

Közben ahogy mi is beszámoltunk róla, a Magyar Anyák néven futó akciócsoport, valamint a Mikepércsi Anyák a Környezetért Egyesület tüntetést szervez holnap Budapesten, mint írják:

Mélységesen felháborít minket, hogy a gyerekeinket gumibottal, könnygázzal és fogvatartással bünteti a hatalom, azért, mert kiállnak az oktatási rendszer szétverése, kivéreztetése ellen.

Azt hangoztatták, nem hagyhatják, hogy bántják a gyerekeinket, ezért anyák napja alkalmából a Tanítanék aktivistáival közösen várnak minden anyát, nőt és lányt, hogy együtt kifejezzék elégedetlenségüket a „fennálló rezsimmel” szemben.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A hülyemagyar maffiahívők szerint a diák ne érezzen, ne gondolkodjon, csak magolja be a tananyagot, a tanárait vesse meg, mert ők meg szeretnének élni.
Az oroszokat szeresse, mert meg akarták szállni Ukrajnát,, de azért szeresse az 1956-os forradalmárokat, mert harcoltak az oroszok ellen.
Ha a maffiafőnök bont kordont 2007-ban a Kossuth téren, azt helyeselje, ha Hadházyék akarnak ma egy alibi kordont lebontani, akkor meg azt helyeselje, hogy a rendőrök letartóztatják őket.
Akkora a gondolkodási katyvasz a hülyemagyarok fejében, hogy az már fájdalmas!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
A gyerekvédelem első sorban a szülő feladata. Az aki nem tudja megértetni egy iskolás gyerekkel hogy tanulni kell és nem tüntetni az legyen bármilyen párti, egy nagy barom...sőt emeletes ha azért mert a kölök tilosban jár még mást hibáztat.
csak úgy....
@Csizmás Kond: @KisTehen: ti buta,tahó seggfejek!
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők szerint a diák ne érezzen, ne gondolkodjon, csak magolja be a tananyagot, a tanárait vesse meg, mert ők meg szeretnének élni.
Az oroszokat szeresse, mert meg akarták szállni Ukrajnát,, de azért szeresse az 1956-os forradalmárokat, mert harcoltak az oroszok ellen.
Ha a maffiafőnök bont kordont 2007-ban a Kossuth téren, azt helyeselje, ha Hadházyék akarnak ma egy alibi kordont lebontani, akkor meg azt helyeselje, hogy a rendőrök letartóztatják őket.
Akkora a gondolkodási katyvasz a hülyemagyarok fejében, hogy az már fájdalmas!
Sakk Matt
@Csizmás Kond: Azért nem árt, ha az a gyermek keresztet cipel vagy télvíz idején az utcán térdepel!
Gyermekvédelmileg :P
gina
@Csizmás Kond: Te retkes barom, nincs gyereked látszik mert egy ovodás szinten vagy, nyald a seggét annak a retkes cigánynak és bandájának, remélem téged is gumibottal vernek idióta barom
gina
@KisTehen: Igaz még gy tökre sm telik nektek szemét fidesz szektabarmok, kuss mocskos retkek
gina
@csak úgy...: Hagyd nincs 2 alsó iskolájuk ,,, beteg fogatlan prolik
gina
@Maccska: Te is egy retkes moslék vagy, megérdemelnéd a mocskos sz@ros seggedbe fújnák a gázt te alja
Csizmás Kond
@gina: Ne köhögj vagina, mert amíg köhögsz nem temetnek el...
Csizmás Kond
@Sakk Matt: A gyereknek semmi olyan nem árt ami az értelmét, a tudását, a hitét növeli.
Csizmás Kond
@Sakk Matt: ...attól kaptál mattot ?...mert ahogy itt nyilatkozol te is vallassz valamit...
csak úgy....
18:51 téged miért nem rúg valagba apád,hogy évek óta minden nap, itt lopod a napot , te elmebeteg munkakerülö?
csak úgy....
@Maccska: @Csizmás Kond: @KisTehen: @Philip Marlowe: ök a fideszbölcsek , egyik szánalmasabb marha mint a másik ! :)
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 18:25 ☻ Jó reggelt! Csak húsz év után nyílott ki a szeme?! Móricka újságolja a tanár néninek: - tegnap 10 kiskutyánk született és mindegyik fideszes. - Az nagyon jó Móricka, holnap jön Orbán bácsi, meséld majd el neki is...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/122197065_847921619285594_5053044236220343075_n.png?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=pLIF48T84SQAX__wXy7&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBx62WBwoCXCHMK736qgGv8OHiTVDojbDSUzU3_Eil-uA&oe=647E0952
csak úgy....
@Maccska: te egy szóra sem érdemes beteg idióta!
Sakk Matt
@Csizmás Kond: Buta vagy..de ezzel nem mondtam újat.
Clavigo
@Maccska: Nagyon buta vagy @Maccskosz...Mesèlj,,mi van az EU- ban,,te Surmó..? Higgadjál ,bugris... ! Einen schönen grüsse dir,,,,,von Lüneburg.. ,,te kretèn..!
Csizmás Kond
@Sakk Matt: ...na de te aztán okoska vagy ugye ?...le-rí rólad az okosság...
vacsi
"Vannak gyermekvédelmi törvények, amelyek a gyermekek biztonságát garantálják"
A gyerekek biztonságát általában a törvényeknek kell garantálnia. De nem teszik. Pl. kíváncsi leszek, milyen büntetést kap az a gazember, aki a felforrósodott autóban hagyott egy 4 éves kislányt szörnyű kínhalállal meghalni - holott pontosan tudta - hisz figyelmeztette rá két fiú is -, hogy még a kocsiban van a kicsi... De erről már hallgatnak - vajon miért?!
csak úgy....
@Csizmás Kond: @Maccska: hogy tudtok ennyi szarral a fejetekben élni?
human
Két probléma van a rendőri akcióval.
Egyrészt a kordon amit védnek a bíróság szerint is illegálisan van ott.
Másrészt ilyen kis tiltakozó tömeggel szemben és a korukra is tekintettel nem volt arányos az intézkedés.
Istenakinincsen
A fideSS jelszava volt: Itt az idő, úgy kb 13 évvel ezelőtt. Tik-tak lejárt az idő. Most van itt az ideje a tavaszi nagytakarításnak!...
Sakk Matt
@Csizmás Kond: Szerinted kisgyerekeket mínuszokban az utcán térdepeltetni politikai propaganda céljából rendben van, söt, kívánatos. Szerintem pedig politikai pedofília!

Ennyi köztünk a különbség. És ezért vagyok értelmesebb nálad, mert te vakhitű NER-jobbágy vagy, én pedig gondolkodom.
Clavigo
@Maccska: Aha... Te ki a f@sz vagy ,,cickány ? Mikortól súgsz be,,te patkány ? ??? Gondolom,,a Kaleta nevű falhuggyozó buziqrva- pedofilt szar - senkit alkalmazod
nemkati
@Csizmás Kond: ma 18:21 "Az aki nem tudja megértetni egy iskolás gyerekkel hogy tanulni kell és nem tüntetni az legyen bármilyen párti, egy nagy barom"

Szerencsére 1848-ban, 1956-ban nem így gondolkoztak az emberek, különben te már seholse lennél.
justhpeter
Az Orbán-konda Pintér vezérletével teremtett egy jó pár ellenzéki szavazót. Szerintem bárki bármit mond ez jó meggyőzés volt, nehogy véletlenül a kormánypártra szavazzanak. Márpedig az még a Holdról is látszik, hogy minden lefújtnak van családja, tehát egy fújással jól szaporították az ellenzéki szavazótábort.
Giovanni Alba
@Maccska: ma, 20:20
"2001-ben felvételizett sikeresen a Külügyminisztériumba,[4] ahol kezdetben az Amerikai Főosztályon dolgozott. Ezt követően külszolgálaton kezdett dolgozni, 2007-2011 között Los Angelesben első beosztott és konzul, 2011-től az Amerikai Főosztály főosztályvezető-helyettese volt.[6] Ezt követően a Külügyminisztérium, majd az Igazságügyi Minisztérium sajtófőnöki pozícióját töltötte be. A sajtófőnöki pozíciót követően a Külgazdasági és Külügyminisztérium Latin-Amerika és Karib-térség Főosztályán vállalt munkát.[4] 2017-ben kinevezték – a 2006-os bezárását követően újra megnyitott[7] – perui magyar nagykövetség élére,[8] majd 2018-ban – Magyarország limai nagykövetségének vezetésére kapott megbízása érintetlenül hagyása mellett – megbízták a bolíviai képviselet ellátásával is.[9] Mindkét megbízatása alól 2019-ben mentették fel."
"Az első Orbán-kormány a rendszerváltás utáni negyedik kormány volt 1998–2002 között. "
Szóval kaletát az első orbán-kormány alkalmazta, utána pedig átvészelt több kormányváltást is.
Istenakinincsen
@Philip Marlowe: ma, 20:17 Aki húsz évig fideszes volt, az vagy agymosott , vagy annyira elfogult/érdekelt a sumákolásban, hogy nyakig ül már a szarban! "Micsoda szánalmas emberi sorsok vannak!?" Mint pl: a tiéd! Ez a cikk forrásmegjelölés nélkül nem ellenőrizhető! Vitaindítónak jó, és amit hozzátettél az elég paradox.
Az aktuális hatalom ellen tüntető akkori csőcselékből hősök, forradalmárok vezető tolvaj politikusok lettek.
"azért lett fideszes, mert Gyurcsányék kilőtték a fia szemét..." de most lefújták az unokáját, így DK-s lett! Ez egy ördögi kör nem látod?
Az unokának a gyermekéből mi lesz így? Ember lesz végre, vagy csak egy bábu a nagy sakktáblán mint te?
Istenakinincsen
@Philip Marlowe: A karma 10. törvénye: 10. A változás törvénye. A történelem mindaddig megismétli önmagát, ameddig nem tanuljuk meg a leckét, és ameddig rá nem jövünk, hogy változtatnunk kell az útirányon.
Szerintem olvasd el mind a tizenkettőt:))
www.svtkurzus.hu/blog/a-karma-12-kevesbe-ismert-torvenye-ami-megvaltoztatja-az-eletedet/
jáger laszló
Ez még semmii!!
Majd amikor a fidexes nagypapákat is lefújják,mert a kordon közelében sétáltak és a rácsba kapaszkodtak...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Csizmás Kond
@Sakk Matt: " És ezért vagyok értelmesebb nálad, mert te..."
Egy normális ember önmagát sosem dicséri, sőt szégyen ilyent tenni. Aki dicséretre vágyik az úgy viselkedik, hogy a tetteiért az érdemeiért dicsérjék, vagy legrosszabb esetben valakit megfizet hogy mondjon már egy pár jó szót az érdekében.
Viszont te és itt a szépen kiterebélyesedett baloldalinak vallott alul művelt értelmiségiek csak kórusban ismételgetitek , mondjátok másokra hogy buta, agymosott, anyáztok, picsáztok, mindenféle útszéli jelzőket ráraktok bárkire csak hogy valamivel kitűnjetek magatok közül...nézz szét és olvass...mindegyik ez4n a szinten tud csak kommunikálni...mert bár okosnak hiszitek magatokat még az istálószintet sem üti egyik halvány műveltsége sem...akár a dögkeselyük, csoportsan és hangosan ...mert nálatok ez az okosság, a műveltség jele...hár ez a különbség köztem és közted, köztetek...
dr. prédikátor
húsz évig nyaltad a fitymasz picsáját!!! akkor most kussolj !!!4444
Csizmás Kond
@nemkati: Kata...te folyton összekutyulod a dolgokat...'48 egy idegen zsarnoki elnyomás elleni forradalom volt...ami háborúval és nagyon súlyos megtorlással végződött...még szerencse hogy mi megvagyunk... ugye tudod miért ?
nemkati
@Csizmás Kond: Számomra ez a mostani rendszer idegen és zsarnoki. Úgyhogy egyetértek minden tüntetéssel, felháborodással, ami ellene van.
Toller Béla
Nagy fasznak kell lennie annak, aki csak most ébred fel ! Mire minden tönkrement ...
nemkati
@Toller Béla: 0rbán módszeresen és permanensen oltogatta a gyűlöletet a baloldal iránt már 2002 óta, amikor a bukása a korábbinál is betegebbé és gonoszabbá tette. Ez a mai napig tart az újabb és újabb jelzők ráaggatásával: oligarchák, szemkilövetők, genetikailag rárontanak a nemzetre, dollárbaloldal, háborúpárti, és még számtalan. Miközben magukat az egekbe dícsérik. Sikeresen elérték, hogy az ostobák úgy érezzék, minden jobb, mint egy másfajta vezetés. Pedig ha egy kicsit megpróbálnának gondolkozni, és meglátni, milyen rendszert épített ki, már rég leváltották volna.
ómió
"Névtelen" nagyi! Hagytad, hogy az unokád a tetveskomcsik játékszereként randalírozzon és még neked áll feljebb!? Akkor voltál te fideszes, amikor Lenin!
szegfue
Akinek a családjában van 16 év feletti gyerek, vagy unoka és ugy nőtt fel, hogy minél többet olvasson, gondolkozzon el el akár a bibliáról, akár a világ bármely eseményével kapcsolatban, azoknak bizony van önálló gondolata. És akármilyen "meredek" időnként az eszmefuttatása, abból nem igazán enged...hiszen hozzá képest "elavult" gondolkodásu öregek vagyunk. A másik, hogy mondjuk "nem engedem el" ugy szavakkal, de mégis mit csinálhatunk? Akkor hazudik egy sort, hogy éppen melyik barátjával, csoporttársával van igen fontos -- pl. iskolai feladattal kapcsolatos -- dolga... Akár a barátok szüleit is felhivhatom "ellenőrzésként", de nyilván ezek a gyerekek ilyenkor egyformát hazudnak a szüleiknek. Mi marad? Bezárhatom a szobájába, lekeverhetek neki 2 egyformát, esetleg könnygázzal is lefujhatom nevelési szándékkal... nem?
Németh István
Akinek az unokáját meg a fiát - gyerekeit, akár önön magát is - lefújták könnygázzal az azt is megérdemelte volna hogy a helyszínem a belét kitapossák! Ezt csak és kizárólag azért mondom hogy a rákosi-gerő-kádári időkben ezt a kifejezetten agressziv és aljas megnyilvánulást a nemzet vezetésével szemben KÜLÖNÖSEN A JELNEN IDŐNKBEN a nemzet jótevőivel szemben megengedni nem lehet!
A másik > > a büdös kurva anyjába nevelte a kölkét a barom fideszes, ha az volt egyáltalán, vagy inkább egy beépített szarjancsi!?!
Na ezeket kell; ezeket a kártékony állatokat kinyuvvasztani! Hajrá! Kegyelem nincs! lejárt az időTakarodjanak véglegesen a buzi rohadt kurva anyjukba anyák napján! Monduka kari-geri-geci -faszival az élen!
A lényeg az usa-nató takarodjon a picsába, az Eu vezetése a bitófára, az usa nagykövete a soros-biden sittkós pöcsére! Mert oda mennek folyamatban a csodálatos jelenség! Hogy rohadjanak meg!
Pálinkás Pál
@Németh István: megint ide evett a fene, köcsögduda..?
jáger laszló
És vannak 1sek akik ész nélkül eszetlenül osztják a tyúkeszük maradékát!!
Azt hiszik ,hogy figyel is rájuk valaki...
+ súgom
Óriásit tévednek!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csipetke
Csak a címre.--Jól van...Ébrednek a birkák. Kicsit lassan,de jobb későn,mint soha...Úgy látszik,az kell nekik,hogy a saját bőrükön érezzék ennek az elsz@rt rendszernek az idiotizmusát...
Béla333
@Pálinkás Pál: 12.12
Ez a medveizé, ez az?
Pálinkás Pál
@Béla333: bizony..elbújhat mellette a zsaruk szuszogója
NKF
Süket duma az egész! Hánykolódnak a komcsik!
Sakk Matt
@Csizmás Kond: Ugyan már, nálad értelmesebbnek lenni alap, nem érdem :)
Csizmás Kond
@szegfue: Az önálló gondolkodás megvalósításához föltétlen életkor szükséges, és nem azért mert nem tud gondolkodni, hanem azért mert a nagykorúságot és a vele járó dolgokat törvény szabályozza. Az a szülő aki a 16 éves gyereke nem felügyelet melletti tüntetését helyesli az nem jó szülő.
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: ma, 17:12 Te elég értelmesnek tűnsz néha...ne vedd sértésnek, ez dícséret volt:)
Szerintem: Az önálló gondolkodás nem köthető az életkorhoz! Felgyorsult és változik a a világ(nézet).
Ember által alkotott sánta/idejétmúlt törvényekkel ez nem szabályozható!
szegfue
@Csizmás Kond: tegnap 17:12 Nem értünk egyet. Nem hiszem, hogy csak nagykoruság évét átlépve kell a törvény szerint élni... gondolkodni meg pláne nem! Szerinted, ha a békemenetre menne, akkor is tiltsam meg? Az a gyanum, hogy nincs a családodban 16 év körüli gyerek.
Csizmás Kond
@szegfue: ...nem is azt írtam így nem is értheted...azt mondtyam hogy amíg valaki nem lesz nagykorú addig a szülő a felelős. Gondolkodnia mindenképpen kell mindenkinek de azt önkényesen csak a nagykorúságát betöltve teljesítheti ki.
...és a kiskorú is elmehet persze ortól függően töntetni de ..felül leírtam.
...és kiskorú gyerekem tényleg nincs...de volt,,,négy...
szegfue
@Csizmás Kond: Most már értem: nagykoruságáig a szülő a "gyámja", ő felelős mindenért.
Egyébként nekem csak kettő van, de egyedül neveltem őket, tehát arányaiban u.az, mint Neked a négy. Akkor ugy éreztem, hogy nehezen "vészelem" át a kamaszkorukat, de hidd el: a mai világban felnövő gyerekek már teljesen mások. Mint, amikor az ipari forradalom után minden megváltozott, ugy manapság az okos telefonok és az internet miatt u.ugy felgyorsult minden. Van bőven 10 és 20 év közötti unokám... látom, tapasztalom: sokkal "felvilágosultabbak", okosabbak... időnként elképedek a gondolataikon, érveiken, hiszen az én gyerekeim ebben a korban szinte "elmaradottak" voltak. Időnként megjegyzem nekik: én öreg vagyok, nem hülye.
Aki Én
,,Akik még nem értenék a pedagógusok és diákok tüntetésnek a lényegét :A probléma összetett. A tüntetés a diákok és tanárok részéről azért zajlik, mert az okatási rendszer elavult, több esetben "halott anyagokat kell megtanulni", amelyek szinte sehol nem alkalmazhatóak. Az oktatás napi 6-8 órában frontálisan zajlik, ami a gyerekek biológiai fejlettségéhez képest leterhelő, hogy ennyi időt padban, asztalhoz szögezve, egy kényszerközösség szabályait betartva töltsenek el sokszor érdektelen tananyagot megismerve ..."

olkt.eu/bunozoket-vedeni-kell-az-allampolgarokat-meg-vegzalni
Csizmás Kond
@szegfue: ...így visszagondolva szerintem az ember, tehát a gyerek is úgy változik ahogy a világ, a fejlődés és minden, viszont a nevelése ugyanaz marad,,, vagyis egyfajta szigor , elfoglaltság, belenevelés a felelősségbe feladatráhárítás stb.
...nehéz de kötelesség a szülő részéről mert ő akarta.
Az hogy hány gyerek nevelkedik fel az utcán a szülő nemtörődömsége által az meg is látszik a viselkedéseiken.
Nanya
@KisTehen: anyád már bedőlt te patkány ! úgyhogy pukk a nyúlnak! anyabaszó söpredék !
hány fokos a vén kúrva? lázas?
Béla333
19-én újabb tüntetés lesz!
Mindenkinek ott a helye!
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: ma, 12:50 A szülők többsége ma rabszolga. Dolgozniuk kell sokat a gyermekeik és önmaguk ellátásáért.
Egyszerre nem tudnak helyt állni két helyen nem érted? Az állam átvállalta a gyermekmegőrzést mostanság, csak azért, hogy a rabszolga szülők tudjanak dolgozni és annyi pénzt keresni amiből az élősködő kormány extraprofitot tud csinálni magának, de ez nem tanítás! Rendszerhiba az hogy hány gyerek és miért nevelkedik fel az utcán ".
Otthon maradok vele és nevelgetem, de éhen halunk, vagy elmegyek pénzt keresni és az utca (vagy a Pintér iskola) neveli?!?
Ez a 22-es csapdája!
szegfue
@Istenakinincsen: Tényleg! Erre nem is gondoltam:( Pedig a családok jó része még lakáshitel törlesztéssel is küszködik.
Csizmás Kond
@Istenakinincsen: ...szerintem nem így van.
A gyereket nem a gólya hozza, tehát mindenki tudja hogy a gyerekvállalás miből áll. A nevelése is legtöbb esetben nem a fejlődéséről szól hanem az igényeiről, mert ahelyett hogy megértetnék a gyerekkel hogy nem a flancolás a lényeg hanem az értelem és a tudás, sőt legtöbb szülő épp a z ágálásban mutat példát úgy persze hogy a gyereksokba kerül...és mégkevesebb idő jut rá mert a minéltöbb haszontalanságot nem adják ingyen.
...és rendszerhiba...szerintem a hibát először mindenki keresse önmagában...és fog találni is ha őszinte...
Németh István
A hülye nagyi ha így okítja agyerekét, hogy >> eriggy kölök balhézni, mi is azt csináltuk a fakabátokkal '56-ban > a kurva anyjukat megérdemelték! Na most ezek az újak is beőltöztek ijesztgetőnek, na csak balhézzatok - igaz hogy nem tudjátok, hogy miért teszitek, de a kurva gyurcsánynak ezzel is kevesebb jut a soros, meg az eu-s pénzből.
A nagypapi, ó a drága nagypapi menjen a büdöskurva anyjába > az unokájával együtt akit nyilván börtöntölteléknek nevel!
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: ma, 08:16 Akkor is úgy van, ha szerinted nem úgy van:) Sajnos. A többség nem tudja előre, hogy a gyermekvállalás miből áll! Honnan tudná??? Egy jó szülő ki akarja elégíteni a gyermeke igényeit bármi áron! Hogy tudod megértetni egy gyerekkel azt hogy az osztálytársai ilyen-olyan tök felesleges és haszontalan drága holmikkal flancolnak, mert az ő szüleik megtehetik és mi csak értetlenül nézzük? Nekik lehet nekünk nem viszonylatban meséld el egy gyereknek, hogy a lényeg az értelem és a tudás...
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: Amúgy ez is elég érdekes az iskola és a tanítás szerepéről és hasznosságáról: promotions.hu/orszagos/zene-film-kultura/2023/05/09/erettsegi-iskola-magyar-szent-gyorgyi-albert-petofi-sandor-radnoti-miklos-weores-sandor

Ha jól tudom Mária Terézia vezette be az "oktatást"...nyilvánvaló okok miatt:)) Onnan ered az egy kaptafára nevelés és az iskola gyermekmegőrző szerepe!
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 22:02 Te szerencsétlen idióta! Szerinted erre nevelik a gyerekeket a szüleik??? A kurmányod és a rendőrállam kényszeríti őket erre nem látod vadmarha?
Csizmás Kond
@Istenakinincsen: 1848. augusztus 12-én fogadta el az Országgyűlés az elemi oktatásról szóló törvényjavaslatot. Ezzel ingyenes és kötelező lett az iskolai oktatás a fiúk 12, a lányok 10 éves koráig.
Pági
@Shikari: akit meg hülyének neveltek, az nem érti, hogy miről is szól ez az egész.
Csizmás Kond
@Istenakinincsen: ...ahány ember annyi féle...egyet biztosra tudok, hogy tanulni kell.
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: ma, 20:40 Ez így igaz, csak nem mindegy hogy kitől mit és miért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.