Hálás szívvel köszöntjük az édesanyákat! – üzenik.

Megható videóban üzen a rendőrség az édesanyáknak

Kép: YouTube / PoliceHungary

Anyák napi köszöntést tett közzé a rendőrség vasárnap. A videóban Dsida Jenő Hálaadás című verséből hangzik el egy részlet:

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Köszönik szépen, de a jókívánságokat és ajándékokat már 2 napja megkapták.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Qqberci: 11 éve a Parlament előtt is építési kordon volt, vagy csak "szólásszabadságkorlátozási"!? Hogy hazudjátok ezt manapság!?
Aki Én
@ómió: orbán a kordonbontása közben a sajtónak:
„alkotmányos jogainkat korlátozzák, mégis csak volt itt egy rendszerváltás […] Vártunk, türelmesek voltunk, de mindennek van határa. Elérkezett az a pont, amikor, ha másnak nem, a képviselőknek példát kell mutatni demokráciavédelemből”

Te miért vagy ennyire buta faszkalap? Ez még egy bolsi csicskától is sok. Szerinted hány évig lesz még ott építkezés, te idióta hazudozó?
Egyébként még mindig nem esett le, hogy ezt az ,,építési" szólásszabadságkorlátozási kordont miért találták ki nektek, te agyhalott?
,,A kordon a cinizmus, hazugság szimbóluma, ami abból a hazugságból épült fel, hogy az építkezést védi, pedig valójában azért, hogy a sajtó ne tudja kérdezni a kormányülésre érkezőket"
Na, meg mintha nem mindig kordon mögött lődörögne a gazdád, még nemzeti ünnepeken is.
Na, de:
Fővárosi Törvényszék: jogellenes volt a kordon a Karmelitánál, ami megakadályozta, hogy az újságírók Orbánékat kérdezzék a Szájer-ügyben
ómió
@Aki Én: Szóval, a Parlament előtt anno nem építési kordon volt!? Akkor, mit rugózol itt ilyen konokul, bolsiék agyhalottja!? Ennyire "fussa"!? Egyébként hasonló "akciókra", már csak tanulásképpen is, legközelebb mondjuk Hollandiába küldjétek az "efftársi fiaitokat", a "demokrácia" központjába! Félszemmel meg tört karral, talán, majd még vissza is térnek!
Aki Én
@ómió: ...nem gondoltam, hogy egy hétvége elég lesz a fejlődésedhez. Sőt...
Hogy te milyen ostoba csicska vagy :(
ómió
@Aki Én: Mi van, bolsiék gyagyás csicskája!? Csak nem visszahőköltél a valóságtól!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.