Szerda reggel kórházba szállították Gálvölgyi Jánost.

Újabb hírek érkeztek Gálvölgyi János állapotáról, megszólalt a színész felesége
Fotó: RTL

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, intenzív osztályra került Gálvölgyi János. A színművész a délelőtt folyamán lett rosszul, azonnal értesítették a mentőket. Jelenleg kórházban ápolják, lélegeztetőgépen van mélyaltatásban.

A művész felesége, Judit a Blikknek is megerősítette a hírt. Elmondása szerint hiába hívták ki a mentőket, több mint egy óra várakozás után sem érkeztek meg, így végül a lányáék vitték be a kórházba.

Az RTL információi szerint a mentősök úgy ítélték meg, hogy Gálvölgyi nem volt közvetlen életveszélyben, vizsgálják, hogy szakmailag helyes döntés volt-e.

Gyakorlatilag úgy hoztam át a városon, hogy mellettem ült az anyósülésen, hogy mi tartottuk két oldalról a nővéremmel vezetés közben, merthogy annyira rosszul érezte magát

– mesélte Gálvölgyi lánya, Dóra.

A színész állapotáról a család késő délutánig nem kapott információt.

Nem tudjuk, mi baja van, nekünk sem mondtak semmit. Már délelőtt rosszul érezte magát. Amikor a lányomék autóba rakták, alig kapott levegőt, de még eszméleténél volt. Nagyon aggódom érte, nem tudom, mi lesz velünk

– tette hozzá Judit.

A Fidelio kulturális portál egy a művészhez közeli forrásra hivatkozva azt írja, hogy kezelőorvosai tüdőembóliát diagnosztizáltak..

Forrás: Blikk.hu, Fidelio.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Egy valami biztos Sintér Olajos Sanya kezében a legjobb helyen van mind az oktatás mind az egészségügy.
Egyébként meg majd elmondják minden Tür-vényes meg jogszabályos volt mint mindig.
A Tűr-vény meg mindig jó hiszen Tömjénzsóti alkotja üket a par-lementjében éjfél tájt.
Na ugye !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Nessy: tegnap, 20.29

Dr. Zacher Gábor kezébe kellene adni olyan jogosítványokat, amellyel megszüntethetőek lennének az egészségügyi anomáliák.
Azt hiszem, a szomszédasszonyodnak szerencséje volt veled, mint hozzáértővel.
drrotf
@Nessy: Most olvasom a mentősök képviselőjének nyilatkozatát.Ezek szerint a mentő irányító emberének nem volt elég az első hívásban elmondott állapot leírás, nem tudta eldönteni hogy ez egyes vagy kettes kategóriába tartozó eset, Gondolta hogy aki nehezen kap levegőt, azt nem kell azonnal kórházba vinni, másrészt azt is gondolhatta, hogy a mentőt hívő több orvosi ismeretekkel rendelkezik mint ő és ezért még valami újabb jellemző adatot kért ,hogy elbírálhassa "jól" azt hogy mit kell neki csinálni!Arra kellene gondolni alapból ,hogy aki nehezen kap levegőt az lehet ,hogy végveszélyben van és sürgős orvosi beavatkozásra van szükség , hiszen a mentőket is ezért hívták!Arra is gondolni kell, hogy aki a hozzátartozója érdekében telefonál , annak kevesebb az orvosi ismerete mint neki , aki lehet hogy nem is orvos, és arra a nem létező tudásra nem biztos hogy a legszakmaibb hivatkozni,más részt ideges, mert aggódik a hozzátartozója állapot miatt s ezért azt az alapállást kellene bevezetni, hogy egy laikus bejelentését mindig a legsúlyosabb esetnek kell tekinteni, hiszen a laikus nem orvos, nem ért a mentési módszerekhez ezért tőle szakmai segítség nem várható!Az sem oké, hogy ha nincs elég ismerete a mentősnek nem keresi azonnal bejelentőt, hanem csak egy félóra múlva, és nem mondja el neki hogy más , újabb adatokra is szüksége van a mentő kiküldéséhez, és nem kellene szó nélkül befejezettnek tekinteni a bejelentést ha a betelefonáló magasabb hangnemben telefonál, mert aggódik a bejelentett állapota miatt.
A mentősnek több empátiával kell rendelkeznie mint a bejelentőnek:Régen az volt a szöveg, hogy "Peches ember nem menjen a jégre, az ideges meg ne menjen telefonosnak a mentősökhöz, , vagy más olyan helyre ahol egy ember élete a telefonoson is múlik!Ez ugye nem nagy kérés és pénz nélkül is teljesíthető!.Ezután ha ilyen munkatársai lennének a mentősöknek is bizonyára nem lenne annyi elégedetlen , ideges betelefonáló, és a jobb betegellátás a több orvoson , egészségügyi...
Nessy
Most látom, milyen szerencséje volt a szomszédomnak. Én is a nehéz légzést, mellkasi fájdalmat mondtam de a diszpécser hölgy kérdéseket tett fel! Eszméletnél van-e, hova sugárzik a fájdalom stb.
Nem mondtam, hogy egészségügyi voltam, hiszen az már rég volt. Ő az a diszpécser volt, aki kérdezett, nyugtatott, tanácsot adott! Kár, hogy ők vannak ebben nem átgondolt rendszer átalakításban kevesebben!
Nanya
@Nessy: Nem a kivonuló mentősökkel van a baj !
Az OMSZ vezetői nyaltak be a hitvány pintérorbán duónak !
Nanya
@Havanagi: Hátha az övék gyorsabban folyik el.
Csau és Elena alatt elég nagy tócsa gyűlt össze pillanatok alatt.
Dr. Proktor
@drrotf: Gondolhatta volna azt is, hogy anafilaxiás sokk..., csak ehhez nem volt szakértelme!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.