Tavaly a több mint 100 mozdony beszerzéséről szóló tendert a Siemens nyerte... A MÁV és a Volán 10 éves átalakítására tesz javaslatot Lázár János. Ehhez több milliárd dollárra lesz szükség, de az építési és közlekedési miniszter szerint megvannak a források rá a nemzetközi pénzpiacon és a szakmai befektetők körében, tudható meg az ATV Híradó riportjából... „Én arra teszek a magyar kormánynak javaslatot a következő hetekben, hogy 10 éves átalakítási tervet hagyjon jóvá a magyar vasút és a magyar Volán, tehát a közösségi kötöttpályás közlekedés és a közösségi autópályás közlekedés tekintetében” - mondta Lázár János építési és közlekedési miniszter a Vasutasok Szakszervezete a XX. tisztújító kongresszusán. A politikus nem titkolta: a körülbelül 8500 kilométer hosszú vasúthálózat felén csökkentett sebességgel közlekedhetnek a vonatok, a járműpark 50 éves, a dolgozók átlagéletkora is hasonló. Szerinte két út áll a vasút előtt: vagy így marad minden, vagy nekilátnak az...

Forrás: telex.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@sgl: Jöhetnek a Mityisinszki Zavod mozdonyai...
Nyírfa
Lázárt már tegnap késő lett volna lapátra tenni, nem parkolópályára, hanem végleg eltiltani mindennemű közügytől.
Annyiban rosszabb Orbánnál is, hogy ő mentális betegség nélkül is egy velejéig erkölcstelen alak. Bár, ha szigorúan vesszük, az is a személyiségzavar egy állomása lehet.

Azt hogy kell érteni, hogy már nem barátkoznak a Siemens-sel? Összevesztek a homokozóban?
És ez az ember közéleti feladatok ellátására kap megbízást, és diszponál horribilis összegű pénzek felett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.