Az Ultrahang legfrissebb adásában Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő elemezte az orosz-ukrán háború és a nagyvilág aktuális híreit Marosvásárhelyről.

Nógrádi György: az ukránok Európa és Amerika pénzét lopjákFotó: Youtube/Ultrahang

A rajongói által csak Tanár úrnak nevezett Nógrádi elemzését azzal kezdte, hogy a manapság heves harcok színhelyéül szolgáló Bahmutnak a világon semmi jelentősége nincs. 

"Egy piti kisváros", amiből mindkét fél presztízskérdést csinált – fejtegette a szakértő. 

Nógrádi szerint nem igaz az az ukrán jelentés, amely szerint eddig 197 ezer orosz halt meg. Ezt úgy magyarázza, hogy egy halottra három sebesült jut.

Nógrádi György arról is beszélt, hogy mindkét fél gátlástalanul lop. A különbség szerinte annyi, hogy "az ukránok amerikai és európai pénzeket lopnak el, az oroszok viszont a saját költségvetésükből lopnak".

Forrás: Youtube

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@KisTehen: Tenyleg? Mondjal mar nehany peldat ra! Hadhazy majd minden nap beszamol bizonyitott lopasokrol! Esetleg a beleptetökapukrol, letelepedesi kötvenyekröl es a lelegeztetögepek meg oltasok vasarlasa körüli korrupciorol/lopasrol is vannak hireid? Az ELIOSt meg sem emlitettem, a vejko altal bizonyitottan ellopott milliardokat a potrohos visszafizette közpenzböl az EUnak!
kereső
Öreg, szerintem te ne akarj találkozni az új ukrajnai nagykövettel!
geopapa
Országuk romokban. Majd 10 m. lakosuk elmenekült. Kapaszkodnak Európához és a NATO-hoz, de egyiknek sem kellenek (ez már a háború előtt látható volt). Az USA gátlástalanul használja őket az oroszok gyengítése önző céljára, Európa pedig sumákol. Hamis mákony, hogy ezt a háborút megnyerhetik, területeiket visszaszerezhetik. Sajnálom őket, de saját téveszméik áldozatai. Egy ekkora országba beleférhetne legalább egy reálpolitikus.
jesz
@durbincs: kedves doktornő! Engem hagyjon ki e tesztelemzéséből, ha kérhetném...nem baszogatom kegyedet, mert a propeller, és ezen belül ön is ebből él...itt mindnki kiírhatja magából ami a szívét nyomja...aztán az elhárítók elemzik(..és ön..izé durbics)..ha itt az igazi diktatúra, akkor amjelentéseik alapján tudni fogják kire kell rárúgni az ajtót...igazam van?
naugye

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.