Pár napja egy ismerősöm az iskolás fiával egy könyvesboltban keresett ajándékot. Megnézték az ifjúsági könyvek polcait is. A Pál utcai fiúk és az Abigél mellett viszont egy olyan könyv is ott hevert, amiről egy átlag olvasó első ránézésre észre se venné, hogy inkább felnőtteknek való LMBT tartalmat hordoz – írta Rétvári Bence, a Belügyminisztérium államtitkára a közösségi oldalán.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Te Gecivári pöcs, nem veszitek észre, hogy ti reklámozzátok ezt az egészet?
Képtelenek vagytok leállni?
A YouTube-on mese közben, meg a letöltött játékok közben LMBTQ-val hülyítitek a gyerekeket. Rohadt pedofil beteg állatok vagytok.
Ha állítólag a szülőre van bízva a nevelés, akkor mért ugattok bele.
Amúgy meg nem kötelező semmilyen könyvet megvenni te f@szkalap.
Nessy
Egyszerű a megoldás álomtitkár úr. és kedves ismerőse! Nem kötelező megvenni! Egyébként ma többször hallják a gyerekek a buzi szót, pont önöktől és a híveiktől mint a kérem, vagy köszönöm szavakat! Úgy hogy szilencium!!
csak úgy....
rétvári bence: Első feleségétől elvált. Vagyonnyilatkozata alapján 2019-ben házasságban élt Scheuring Kittivel, a NIF Zrt. felügyelő bizottsági tagjával, közös gyermekük Patrik. [10][11][12] A következő évi vagyonnyilatkozatából már mindkét információ hiányzik.[forrás?] :)
hu.wikipedia.org/wiki/R%C3%A9tv%C3%A1ri_Bence
mert bence szeret olvasgatni... ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.