Szabó Tímea szerint a volt fideszes polgármester megpróbált eltussolni egy pedofil ügyet. Bús ezt rágalomnak tartotta, de a bíróság szerint nem az.

Óbudai pedofilügy: Újabb pert vesztett a volt fideszes polgármester, Bús Balázs

Bús Balázs, az NKA alelnöke beszédet mond a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) Jankovics Marcell-emlékfalának átadásán 2023. május 18-án. Jankovics Marcell mesefigurája, a Fehérlófia színes grafikája díszíti májustól a NKA székházának tűzfalát. MTI/Kovács Tamás

Ismét jogerősen pert nyertem a fideszes Bús Balázs ellen

írja Szabó Tímea, a Párbeszéd-Zöldek frakcióvezetője Facebook-oldalán.

Egy 2019-es botrányról van szó, az ügyet így foglalja össze a 24.hu: az egyik III. kerületi óvodában egy ott dolgozó óvónő éveken át pornográf felvételeket készített a rá bízott gyerekekről, amelyek később a darkwebre is kikerülhettek. Ez csak akkor kapott nagyobb nyilvánosságot, amikor a fideszes Bús Balázstól az ellenzéki Kiss László vette át az irányítást Óbudán. Az ellenzéki vezetésű önkormányzat később azt kommunikálta, hogy Bús Balázs polgármesterként tudhatott a pedofilügyről, de a közelgő választások miatt inkább eltusolta azt. Ezeket a vádakat vágta Bús fejéhez Szabó Tímea is 2020 októberében, mire Bús rágalmazás miatt büntetőfeljelentést tett és polgári peres eljárást is indított Szabó ellen.

Januárban az első- majd a másodfokú ítélet is az ellenzéki politikusnak kedvezett, és ahogy a bejegyzésből kiderült, a polgári peres eljárásban is hasonló eredménnyel született jogerős döntés.

Forrás: 24.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ugyan itt a farkas flórián fideszes klubb a becsületröl és a fekete pénzekröl tart szemfelnytó közgyülés, az elöadó semmi esetre sem lehet 0rbán viktor... :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Philip Marlowe: ugye te szereted a gyerekeket..., - belöled lehet akár nagykövet egy eldugott paradicsomba.. :)
jáger laszló
Hát azkor búsuljon a ló+ a balázs!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Menőmanó
Ahány pedofil ügy kiderül, az mind egytől egyig a fideszhez köthető. Aberrált barmok, és még ezek buziznak.
Pálinkás Pál
@Philip Marlowe: te barom, szövegértés...?...a cikk nem a pedofilról szól...hanem a fideszes köcsögről, aki sűllyesztőbe tette...
Aki Én
@Philip Marlowe: Ezt sem érted, mi?
Mehet a búsba a pedofilsimogató fideszes.
ómió
Szóval, "efftársiasan meg lett állapítva"! Az, azért, "nem semmi"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.