Bayer Zsolt szívességkérését is bizonyítékként adta be a bíróságra Völner Pál. A volt államtitkár kedden tett vallomást a bíróságon. Szerinte csak segítőkész volt, és ezt próbálják most a terhére róni. A 24.hu portál e-mailben próbálta megtudni Bayer Zsolttól, hogy pontosan milyen szívességet kért Völner Páltól és miért volt szükséges egy államtitkár segítsége ehhez, de a fideszes tévés elhajtotta a 24.hu újságíróját.

Bayer Zsolt tombol, és nem akarja elárulni, milyen szívességet kért Völner Páltól sms-ben: "Maga egy gazember, akivel nem állok szóba"

Fotó: YouTube/HírTv

Völner Pál volt igazságügyi államtitkárt hallgatták meg kedden a Fővárosi Törvényszéken. A Fidesz volt politikusa részletes vallomással készült. A keddi tárgyaláson Schadl és Völner jelent meg a vádlottak közül, de – mint korábban is – csak utóbbi járult hozzá, hogy kép- és hangfelvétel készüljön róla.

Völner a keddi tárgyaláson jelezte, hogy vallomást kíván tenni. Elmondta,

továbbra is fenntartja, hogy nem bűnös. Minden vádat visszautasított. Arról sem volt tudomása, hogy bűncselekmény történt.

Állítása szerint soha nem követett el bűncselekményt, feddhetetlen életet él. Neveltetése, életfilozófiája és évtizedek óta végzett munkája idegen attól, amit a vádiratban megfogalmaztak – mondta.

Üzenetek is igazolják, hogy politikusok, magánemberek, önkormányzati képviselők, civilek és sokan mások megkeresték, mert tudták róla, hogy segítőkész

– mondta Völner Pál volt igazságügyi államtitkár a Fővárosi Törvényszéken az ellene, Schadl György, a végrehajtók elnöke és társaik ellen folyó büntetőper tárgyalásán kedden. A korrupcióval vádolt, bűnösségét tagadó volt kormánypárti képviselő példaként említette, hogy Bayer Zsolt fideszes publicista egy egészségügyi, kórházi ügyben kért tőle segítséget. Völner az erről szóló szöveges üzenetet bizonyítékként adta be a bíróságra.

Mivel a tárgyaláson több részlet nem derült ki az esetről, a 24. hu szerkesztője megkereste Bayert, hogy megtudja:

pontosan milyen szívességet kért Völner Páltól és miért volt szükséges egy államtitkár segítsége, miért nem hivatalos úton próbálta elintézni az ügyét?

Maga egy gazember, akivel nem állok szóba

– a fideszes publicista mindössze ennyit válaszolt a 24.hu írásban feltett kérdéseire, amelyeket a Völner-Schadl-ügy részleteit feldolgozó munkatársuk, a korábban Bayer Zsolt várbeli ingatlanszerzésével is foglalkozó Horváth Csaba László küldött el neki.

Forrás: 24.hu

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
@Havanagi: Jellemző OV ra és köreire,,,Szégyen !!
vacsi
Jó, nem akarja elárulni, szíve joga! De a bíróságon ezt nem derítették ki?! Akkor mivégre a bíró?! Sokan benne lehettek ebben a buliban...
Béla333
Ha Bayer tombol, akkor amíg lenyugszik zárják gumiszobába.
Ez állandóan tombol, kezelni kellene!
Sakk Matt
@ómió: Az bizony kérdés..még kérdőjel is van a végén :P
namihami
Ismerve a Fideszben erősen domináns ""szájeri"" vonalat, talán jobb, ha ez inkább marad az ismeretlenség homályában!
Gondolom, nekik is így lesz jobb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.