A Fidesz szerint az európai parlamenti baloldal egy újabb "brutális nyomásgyakorlásra" készül a jövő héten annak érdekében, hogy belekényszerítse Magyarországot a háborúba – erről Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti képviselő beszélt pénteken, a közösségi oldalára felkerült videónyilatkozatban.

A kormánypárti politikus azt mondta: az EP-képviselők a "magyar dollárbaloldal hathatós közreműködésével" egy újabb hazug, Magyarországot elítélő jelentést készítenek elő. A készülő szöveg "hemzseg a durva hazugságoktól" és arra szólítja fel az Európai Bizottságot, hogy ne fizesse ki a Magyarországnak járó uniós pénzeket – tette hozzá.

Hidvéghi Balázs tombol: "Minden egyes hazug támadásra megadjuk a méltó választ"

Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője beszél a Mondjunk nemet a szankciókra! elnevezésű országjáró sorozat fórumán Kiskőrösön, a Petőfi Sándor Művelődési Központban 2022. november 14-én. MTI/Rosta Tibor

Felháborítónak nevezte, hogy

miközben a dollárbaloldal Magyarországon a pedagógusok béremeléséért tüntet, aközben Brüsszelben azon dolgozik, hogy a magyar emberek ne kapják meg a nekik járó forrásokat, és így a pedagógusok se a béremelést.

Hidvéghi Balázs szerint a dollárbaloldal és Brüsszel célja, hogy Magyarországot a békepárti álláspont feladására kényszerítsék és belesodorják a háborúba.

Mi azonban kitartunk a békepárti álláspont mellett, és üzenjük Brüsszelnek, hogy nem engedünk a nyomásgyakorlásnak: minden egyes hazug támadásra megadjuk a méltó választ, és nem hagyjuk, hogy Magyarországot belesodorják a háborúba

– hangoztatta.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Az én méltó válaszom neked/nektek az, hogy minden igényt kielégítő, mosdóval és WC-kagylóval ellátott, ablakos zárkákat biztosítunk a számotokra. Emeletes ágyak elhelyezése megoldott, rácsokkal védjük a testi épségeteket.
Napi háromszori étkezést lehet igénybe venni, reggeli torna, délutáni séta jó időben, lehetséges. Kulturális és sportprogramok, mint társalgás az udvaron, labdázás, szabadfogású birkózás , engedélyezett. Tanulnivágyók járhatnak a börtöniskolába, és igénybe vehetik könyvtárunk szolgáltatásait.
Kellemes időtöltést, jó munkát, boldog karácsonyt kívánunk az elkövetkező hosszú évekre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
""Ha kell, akár katonai erővel is! Hisz megvan hozzá minden adottságunk!""
Köhög a bolha...
tothjani
Szerencsére a meséken felnőtt, rettegő Nemzetünket szerető Apánk megvédi a bajtól, akár a hétfejű sárkányt is legyűri fél kézzel.
Béla333
Ennek a maffiózónak tisztára zizi a gondolkodása!
Ebbe a rövid epeömlésbe van minden: tanártüntetés, háborúba kényszerítés, dollár baloldal, Uniós pénzek!
Össze-vissza vagdalkozik, egy értelmes gondolatot nem tud mondani!
De ez pontosan a hülyemagyar maffiahívők szellemi kapacitásának megfelelő szint!
Edebácsi
Pontosítva: Minden egyes támadásra adunk egy hazug választ.
Edebácsi
Simicska óta tudjuk, hogy mindenkinek jogában áll hülyének lenni.
terlasz
Szokás szerint a birkáinak beszél. Mindenki más tudja, hogy képtelen igazat mondani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.