Edebácsi

Az Origo kihirdette az "óriási Fidesz-győzelmet" Újpesten, majd visszavonták a cikket
Mindegy! A Fidesz-hívők már úgy tudják, a többi meg nem érdekes. Ez a Fidesz-propaganda lényege!
"A kormány nem a jogállamiságot szeretné helyreállítani, hanem kizárólag a pénzeket akarja megkapni" – nem egyeztetett a kormány a Transparency képviselőivel
Nem hiszem, hogy van élő ember Magyarországon, aki azt hinné, hogy Pártunkat és Kormámyunkat hirtelen megszállta volna a jogállamiság iránti feltétlen rajongás!
Orbán: Vonják vissza a szankciókat!
Címképónk: Káel Csaba forgatja a "Keresztapa Magyarországon c. filmet
Rendkívüli bejelentést tett a DK: Dobrev Klára árnyékkormányt alakít
No, akkor most már két árnyékkormányunk lesz. Egy már van, amelyik csak árnyéka egy normális kormánynak, és most itt van ennek is az árnyéka!
Egymillió nyugdíjast hagynak az út szélén Orbánék: 12 éve nem emelik a minimálnyugdíjat
Nem csak a minimálnyugdíjat! A régi - 10 évnél régebbi- nyugdíjak is elvesztették értékük nagy részét a nyugdíj- és a béremelkedés ollójának tágra nyílása miatt! Sürgős korrekció kellene!
Újabb pofont adna az EU Orbánéknak? Már a jövő héten tárgyalnának róla
Viktorunk sok dolgot ad az EU jogalkotóinak, hiszen olyan intézkedéseket, provokál ki, melyek egy normális demokratikus rendben senkinek eszébe nem jutna.
Szijjártó Péter kínai kérésre titkosította a hitelszerződést: fontosabb volt Peking, mint az Alaptörvény
Pártunkra és Kormányunkra nézve a törvények betartása csak akkor kötelező, ha az népszerűsítését szolgálja.
Egyelőre senki nem akar áramot eladni a BKV-nak, a kormány pedig még nem válaszolt a főváros ártámogatási javaslatára
A megoldás ismert: NER-bácsi nagykegyesen saját kezelésébe veszi a fővárosi tömegközlekedést (is), az "ellenzéki" fővárosi vezetés pedig vezetheti a nagy semmit.
Kocsis Mátét „Sajnálkozás kifejezésére” kötelezte a bíróság – bocsánatot kellett kérnie Jakab Pétertől
Amit Kocsis Máté közölt. az nem bocsánatkérés, csak egy bírósági itéletről adott tájékoztatás. Semmi köze az őszinteséghez, a megbánáshoz, ami egy bocsánatkérés alapvető sajátja kell legyen
Kiszivárgott hangfelvétel: politikai oka volt, hogy már délben dönteni kellett a tűzijátékról
Az már viccnek is rossz, hogy egy tüzijáték "politikai felelősséget" jelent! Ha a Fidesz ennyire átpolitizált mindent azzal, hogy mindent a maga javára akar fordítani, semmit sem hagy meg a köznek, a közösnek, akkor minden józan megítélésnek vége!
Karácsony keményen beszólt a kormánynak, amiért az a háborús veszélyhelyzet miatt akar spórolni a tűzijátékon
Márpedig a tüzijáték miatt többletköltség van bőven! Javaslom, hogy Pártunk és Kormányunk Minielnökével az élen - személyesenvegyen részt a szemét eltakarításában, mindaddig, míg az utolsó szemeteskocsit is meg nem rakták!
Ordenáré nagy, ótvaros propaganda hazugság: így emelik stikában a rezsit és lopják el a vízvagyont – lerántotta a leplet Hadházy
Nem ez az egyetlen! nem is olyan burkolt szemétdíj-emelés, hogy a zelektív hulladékok gyüjtésére szolgáló zsákok ára eddig benn volt a szemétszállítás díjában, most nem adnak zsákot, hanem külön kell venn, darabonként cca. 100 Ft-ért. Ez kéthetenként 2 zsákkal (1 vegyes, 1 papír) számolva havi 400 Ft emelés!
Karácsonyék meglépték, ami Orbánnak az eszébe sem jutott: megsegítik a szegény nyugdíjasokat
Hogy jön Karácsony ahhoz, hogy segítsen?! Segíteni kizárólag Pártunknak és Kormányunknak szabad! El is veszünk izibe' a Főváros pénzéből!
A kormány hozott egy rendeletet, hogy ne kelljen fizetnie a közterületekért a tűzijáték pótnapján
"a kormány az Ukrajna területén fennálló fegyveres konfliktusra, illetve humanitárius katasztrófára, valamint ezek magyarországi következményeinek az elhárítása miatt érdekében kihirdetett veszélyhelyzetre hivatkozik."
Vészhelyzet idején csoportosulás nem kivánatos,tüzijátéknak semmi keresnivalója sincs!
Bayer Zsolt el akar távolíttatni egy magyar bírót a helyéről
Fideszhangja Zsolt kiadta a minden "igazhívőre" kötelező jelszót.
Ő monda ki mindazt, amit a Fidesz (Orbán) akar, csak hivatalos potentátoknak - még - nem illdomos kimondani
A rendőrség megtiltotta, hogy a traktorosok behajtsanak Budapest belvárosába
"A rendőrség biztosítja a véleménynyilvánítás és a békés gyülekezéshez való jog gyakorlását, azonban ez nem eredményezheti mások jogainak aránytalan mértékű csorbítását"
jaj, de kár, hogy ezt nem akkor mondták, amikor a Fidesz felgyujtogatta a fél várost és utcai WC-t csináltak a Kossuth-térből!