Kammerer Zoltán, Göd frissen megválasztott polgármestere felállt és otthagyta az ATV stábját, amiért az akkumulátorgyárhoz való hozzáállásáról faggatták – írja a Telex.

A Fidesz által is tolt Kammerer kisétált az interjúról amikor az akkumulátorgyárról kérdezték
Orbán Viktor miniszterelnök és Kammerer Zoltán olimpiai és világbajnok kajakozó a Tokaji Vízitúra Központ átadásán 2018. június 14-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Az ATV közzétette az interjú vágatlan verzióját, amiben Balogh Judit kérdezi a függetlenként induló Kammerert a Fideszhez fűződő szoros viszonyáról. Ezután a beszélgetés áttért a gödi akkumulátorgyár kérdésére, és Balogh arról kérdezte Kammerert, hogy hogyan áll hozzá a gyárhoz.

Balogh emlékeztette a polgármestert, hogy a gyárról bebizonyosodott, hogy nem tartja be a szabályzásokat, és betemették a vízminőség monitorozására való kutakat.

Saját monitoring kútjaink lesznek

– mondta Kammerer.

Balogh ezután több kérdést is feltett azzal kapcsolatban, hogy Kammerer akkumulátorgyár-párti inkább, vagy sem. A polgármester erre elismételte azt, amit korábban, hogy „a gyár itt van és nem jönni fog”, magát pedig semlegesnek vallotta. Amikor Balogh rákérdezett, hogy valóban semlegesnek lehet-e maradni, Kammerer egyszerűen felállt, és elkezdte leszedni magáról a mikroportot.

Na jó, tényleg hagyjuk már, figyelj, tudom, hogy miről van szó…

- mondta, majd ezután Kammerer egyszerűen kisétált a teremből.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
Hamar eltanulta a fidesztől, hogy ne válaszoljon a feltett kérdésekre - rossz kezdet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Szóval, az új donor kutyaagyad se bírta bolsi fajkreténséged "szinvonalát" és az is bekakukkolt, hogy már megint képtelen vagy a magadéit, az agyhalott bolsi fajgörény efftársaidat felismerni!? Továbbra is marad a másrahazudásuk!? És, amikor a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat együtt harsogjátok, még sosem mondtad nekik, "hogy mocskos fideszesek, veletek ezt nem éneklem"!? Odáig még nem jutottál el, hogy ezt is rájuk hazudd!? Kiveszett belőled, efftársak elmebetege, már a "bolsi innováció" is!? Pedig képzeld el - már majd, ha lesz mivel - ha ezt így Böszme efftársadék pártértekezletén egyszer "elővezetnéd"...!
Aki Én
@ómió: Mit erőlködsz bolsiék fajgörénye az elmegyogyó birkaagydonor osztályáról? Nem bírsz magaddal, tetvesbolsi efftárs?
Ne feledd az orbáni háromszoros inflációt másra hazudni, te buta balfasz!
ómió
@Aki Én: Szóval, "kaput", az új donor kutyaagyadnak is! A bolsi tetvességed által prezentált kreténségtöménységet már ez se bírta! Nem csodálom! A világinflációt meg a kedvenc multijaitok 100% fölötti extraprofitját meg hangsúlyosabban, efftársiasabban hazudd a "Zorbánra", nehogy kiess a tetvesbolsi "formádból"! Terápiát, amúgy, még egyetlen dilidoki se talált neked, pl. a tetvesbolsi egód másrahazudása ellen!?
Aki Én
@ómió: Látom, végleg legyűrt téged a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, bolsiék elmebetege! Talán a "mindent a Zorbán helyett másra hazudunk" efftási "irányelve" tette!? Jelentkezz majd, ha megkaptad végre új birkaagyadat!
ómió
@Aki Én: Látom, bolsiék fajkreténje, téged immár a kettős trauma (a tetves bolsiságod másrahazudása, plusz a lopótök-egód rádtörése traumája) sanyargatása mellett még a "hazudj mindent a Zorbánra" efftársi tézisetek is csak mínuszolja a nemlétező mentálodat! Sürgesd magadnak a "strapabíróbb" új donor kutyaagyat!
Németh István
MINŐ IGAZSÁGOK!! Egy a baj a Krammerert nem az Orbán Viktor csinálta! Igaz, volt valamikor egy kiválló sportoló, aki azt hitte valaki, hogy ő a spanyolviasz gyártó - de az élet bebizonyította hogy csak egy fasz helyezkedni akró fasz paraszt!
Szegény Orbán Viktor bizalmat szavazott egy buta pöcsnek akinek az agya elszált! Sikerült a politikai irányban menten jól orba vágatni magát! Nincs baj a hülyéket kezelni kell!
Az Orbán Viktor dícső miniszterelnökünk az országonk jótevője, nem alkothatott meg mindenkit sikeres, eszes a hazája érdekeiben tenni akaró személyként! Erre mondták Gödön a pöcs krammererre > sokat űlt a vízen, elvítte a víz az agyát! - lehet, hogy sose volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.