Az állam egy hónap múlva veszi át a védőnői ellátást, előtte viszont több adatbekérő lapot is szétküldtek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Mit is mondott az öreg misszionárius az éhező kannibáloknak? "Hát a f@szom nem kéne?"...

Pintyő elvtárs nem hallott még a GDPR-ről?...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Mit is mondott az öreg misszionárius az éhező kannibáloknak? "Hát a f@szom nem kéne?"...

Pintyő elvtárs nem hallott még a GDPR-ről?...
csipetke
Elmebeteg kormány elmebeteg rendszere.Mi köze van pintérnek a védőnők családjainak,gyerekeinek minden adatához?Minek?Mire?Ezek nem normálisak. Ez pont olyan,mit amikor bele akartak nézni a pedagógusok számítógépeibe. Behozta orbán KGB-t? Vagy mi?Mindenki után szimatol majd egy titkosszolgálat?
Nyírfa
Negligáljátok! Nem egy-egy védőnő, hanem kollektíven! Védjétek egymást , a családjaitokat és a rátok bízott gyermekeket és családjaikat!
Aki Én
Az ,,ifjú" komcsi nem tudja levetkőzni bolsi lényét.
justhpeter
A rendőrállam mielőtt lépett elfelejtette megnézni a naptárt, ezek már nem az 1950 évek. Persze nem ez a baj a készülő rendőrállammal, hiszen a gyakorló rendőrök - a vezetőket kivéve - normálisak, csak valahogy a miniszter környezetében sok a beszari, illetve a megélhetési vezető és ebből indul ki a legtöbb torzulás.
izéke
Kiváncsian várom a trollok magyarázatát,miért is kell ennyire megfigyelni a védőnőket és családjukat?
SÍva
Ez már mindennek a teteje! Igazából milyen alapon kellene ezeket az adatokat közölnie? A gyerekei és házastársa adatai is megvannak a rendszerben! Akkor minek kellene ismét megadni? Gondolják, hogy több gyerekkel vagy férjjel rendelkezik? Mi köze van a férj esetleges számítógépéhez?
izéke
Időközben rájöttem az okra. Lelepleztek egy veszélyes védőnői összeesküvést,szervezett csoportokban akarták átoperálni az újszülötteket,már a kést is fenték a nemváltó műtétekhez Soros megbízásából. Na ugye,hogy nem maradt titokban a szervezkedésük :))) mooost lebuktak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.