Megmaradt az adómentességük az állampapíroknak, ebből adódóan az attraktivitásuk sokkal erősebb lesz – válaszolta korábban az Index érdeklődésére Nagy Márton.   A gazdaságfejlesztési miniszter külön ismertette a múlt héten a friss rendeletet, aminek értelmében pluszadófizetési kötelezettség keletkezik a befektetések után. Kedden tisztázta a részleteket a tárca. Mint ismert, múlt héten a kormány jelentősen átalakította a befektetésekkel kapcsolatos szabályokat. Ezzel kapcsolatban kedden a Gazdaságfejlesztési Minisztérium közleményben tisztázta a részleteket. A tájékoztatójukat úgy kezdik, hogy idén július 1-én hatályba lép a szociális hozzájárulási adóról szóló 2018. évi LII. törvény veszélyhelyzet ideje alatt történő eltérő alkalmazásáról szóló 205/2023. (V. 31.) korm.-rendelet, melynek értelmében az állampolgároknak a személyijövedelemadó-köteles kamatjövedelmeik után – az ingatlanalap befektetési jegyéből származó kamatjövedelem kivételével – a veszélyhelyzet...

Forrás: olkt.eu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán már a kínaiak pénzére ácsingózik. Jin Liqun bankvezérrek találkozott Orbán. Orbán a kínaiak pénzére számít. Ma a Várba költöztetett Miniszterelnöki Hivatalában Jin Liqun bankvezérrel, az Ázsiai Infrastrukturális Beruházási Bank (AIIB) vezetőjével találkozott. Ez a felcsúti f@szparaszt esetleg tájékozódhatna, mi történt azokkal az országokkal, amelyek kínai hitelt vettek fel. Zambia, Montenegro, Sri Lanka, csak néhány ország a végzetesen eladósodottak közül. A kínaiak a jól bevált "lassú víz partot mos" stratégiájukkal gyarmattá teszik Mo.-ot, az önálló gondolkodásra / életre képtelen idióta barmok meg tapsikolnak is hozzá. Mo.-nak kellene olyan helyzetben lennie, hogy ne billegjen folyamatosan a csőd szélén és hitelt adjon másoknak. Még csak hagyján, hogy kéreget. De kiárusítja hozzá az országot. Csak egyetlen példa: az akkumulátorgyárak és a vízkészlet. Árulja az országot, de mivel nemzeti rongyokba van csavarva az árulás, ezért a teljes szekta csápol neki: Ügyes gyerek a mi Viktorunk, fineszes magyar, mindenkit kijátszik mindenki ellen. Bizony fineszes, mivel nem a saját bőrét árulja. mindenáron : NEM az EU-val , NEM az USA-val összetartani , de Putler valagat nyalni , a kínai gyarmatosítást kiszolgálni. Ilyen mocskosgazember talán Szálasi volt. ÁLLAMCSŐD elkerülése érdekében mindenre is hajlandó a dagadt. Felvesz megint több ezer milliárd hitelt , mi meg majd kifizetjük , amit az tolvaj cigánygeci elherdál,ellop, idelye lenne már földalá juttati. De Zelenszkij-t koldusozzák, ha a háborúra kér pénzt. Ez a dagadt cigány tróger meg azért a pénzért kalapozik, amit ő és a ronda lányáék ellopnak utána.
➡️ Szegény orbán nem tud lopni, de inkább kéreget, mint a jogállami feltételeket megteremtse.
twitter.com/tamas_tamas/status/1665760076718538754/photo/1
Eladott Ország
Nagy Márton: át kell állni, az Uniós források utáni létre, jöhet a Baross 2.0
twitter.com/juteszembe/status/1665988909824614402/photo/1
Megszorítások, amelyek már elkezdődtek (pl. bankbetéteket érintő szocho), csak a fideszmaffia ezt a szót nem fogja kimondani, nomeg persze az ország kiárusításával és évtizedekre való eladósításával. A lopás nem maradhat abba, mert az tartja össze az egészet. Annyi éhes disznófejű nagyurat nem tud kielégíteni EU-s pénz nélkül a hombárfejű!
Megemeli a kormány a benzin és gázolaj adóját.
twitter.com/muellermeister1/status/1666059915067047938/photo/1
Csökken majd a rezsim, ha bukik a rezsim!
twitter.com/koczog/status/1665342884420231171/photo/1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.