A miniszter az EU gazdaságpolitikai ajánlásaival sem ért egyet. A miniszter szerint az uniós forrás könnyen kiváltható Nagy Márton azt elismerte, az uniós források hiányoznak a magyar gazdaságból, de annak finanszírozásában nem dominánsak. Könnyen kiváltható forrás. Közép- és hosszú távon a magasabb fejlettség mellett úgyis EU-forrás nélkül fogunk működni, egy bizonyos fejlettségi szint felett törvényszerűen nettó befizetővé válunk.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Vagyis erősödhetnek a megszorítások...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
@Aki Én: "Templom egere" üzemmódra kapcsolunk...
Nessy
@Qqberci: "Átállni" csak nekünk kell, ők ellesznek a milliós jövedelmükkel, meg ami még csurran, csöppen!
kereső
A mai nap hire: a kormány emeli a benzin és a gázolaj adóját ! ( megcélozva a decemberi egy számjegyú inflációt).

Tegnapi nap hire:

Szintén a Karmelitában fogadta Orbán Jin Liqunt, az Ázsiai Infrastrukturális Beruházási Bank vezetőjét.

Holnaputáni nap hire: nyista jogállam, nyista demokrácia, nyista Eu.

Az ellenzék meg még mindig a paréamentben...
drrotf
Az uniós pénz könnyen kiváltható, mondja a mi nagyon nagyképű Nagy Mártonunk, akkor amikor már olyan szegények vagyunk mint a templom egere!Annál a pénznél ahol nem kell kamatot fizetni nincs könnyebben megszerezhető pénz, mert senki nem ad úgy pénzt kölcsön, hogy ne kelljen érte valamennyiit fizetni!Nagy Márton úgy csinál mint egy régi vágású katona tiszt, fizet akkor is ha nem kell, csak úgy passzióból!Igaz nem ő szenvedi meg a többletköltség kifizetését, hanem majd az unokáink akik azt sem fogják tudni, hogy ki volt ez a Nagy Márton!
kereső
"Brüsszel tönkreteszi a magyar családokat”, hangzott el a szokásos pénteki Orbán Viktor rádióinterjúban. Nehéz már szintet lépni az évek óta megszokott brüsszelezésben, de a felfüggesztett támogatásokért folytatott (látszólagos) küzdelem fényében és súlyos gazdasági visszaesés küszöbén ez a mondat számomra azt üzeni, hogy kilépés ügyben megkezdődött a végjáték.

2016-ban ezen az oldalon jelent meg a Brexit után Huxit címmel Orbán Viktor kilépési szándékáról szóló írásom. Ezzel a véleményemmel akkor is, és utána is sokáig szinte minden barátom vitatkozott, mondván, hogy uniós pénzek nélkül mivel hizlalná családját és udvartartását (értem ez utóbbi alatt a NER-lovagok népes körét), és mivel etetné szavazóinak többségét. Fontos ellenérv volt az is, hogy a Nyugattal szemben egyre látványosabban előnyben részesített szövetségesek, Oroszország és a Kína számára is csak akkor jelentünk értéket, ha belülről bomlasztjuk az Uniót. Ezek az érvek logikusak, de nem győztek meg, és ma már egyre kevésbé vagyok egyedül a kilépési szándékról azóta is több fórumon hangoztatott véleményemmel."

Bojár Gábor
Havanagi
Mi az hogy át kell állni? Ezt egy tolvaj kormány mondja?Az ilyeneket el szokták zavarni a csába.Nehogy már te mondd meg köcsög,hogy mit csináljunk.Egyelőre még nem te vagy a választó,qva nagy szereptévesztésben vagytok.Az fel sem merül,hogy betelhet a pohár?!!Alázzátok a pedagógusokat,mindenkit,miközben minden héten több száz milliárdot szórtok ki a nép vagyonából?!
www.portfolio.hu/ingatlan/20230612/elkepeszto-osszegert-veszi-meg-az-allam-a-zugloi-gigaberuhazast-620918
Már igy is a magyarokon röhög az egész világ,mert az ország kifosztása után még mindig nem rúgott valagon a nép benneteket.Egyszer ez is el fog jönni,remélem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.