Továbbra is egyéves csúcs közelében a forint.

Rendíthetetlen a forint, megtorpant egyéves csúcsán – Itt vannak a részletek!

Kismértékben gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre az előző esti szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben, de még így is közel egy éve nem látott szinteken kereskednek a magyar fizetőeszközzel.

Az euró árfolyama az esti 367,93 forintról 368,18 forintra emelkedett reggel fél hétkor.

A dollárt az esti 344,11 forint után 344,42 forinton jegyezték, a svájci frank jegyzése pedig 379,10 forintról 379,64 forintra emelkedett.

Az euró jegyzése a dollárral szemben alig mozdult, a kedd esti 1,0695 dollárról 1,0690 dollárra változott.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A nagy beteg is jobban van, míg megy az infúzió.
Dr. Proktor
A bennfentesek, akik akkor szerezték mikor gyenge volt és most váltják euróra vagy dollárra - dörzsölhetik a markukat, majd megint beindítják a hintát, mert a pénzből soha nem lesz elegük...
A bambák meg csak bambán bámulnak és tapsolják őket!
Eladott Ország
Mivel az EU-s pénzcsapok befagytak, borítékolható a forint gyengülése, és a közgazdász idióta Nagy Marci kijelentése után, "át kell állni, az Uniós pénz nélküli létre", a helyzet tragikássá válhat. Ilyet épeszű pénzügyi szakember nem mondhatott volna. Inkább az országot gajra vágják, csak tovább lophassanak, ez felér egy hazaárulással is! Remélem meg fogják kapni méltó büntertésüket, ezt nem lehet megúszni enek a szarházi, tróger bűnöző bandának!
Dr. Proktor
@Eladott Ország: Ha ingadozik a forint árfolyama az annak jó aki ingadoztatja...
Eladott Ország
Rengeteg pénzt zártak el Orbánéktól Brüsszelben. Körülbelül 30 milliárd eurót, több mint tízezer milliárd forinthoz nem férhet hozzá az egyébként is hiánnyal küszködő magyar költségvetés. Úgy tűnik, EU pénz nélkül Magyarország rosszabbul teljesít, a reformok pedig nem működnek. Mert üres a kassza. Az üzemanyagok ára pedig szinte mindennek a költségét / árát emelni fogja, ami plusz adóbevételt fog eredményezni, amiből a geci lelki nyomorék tömködheti tovább mészaros és a többi féreg zsebét. Ez aztán a küzdelem az infláció ellen...
twitter.com/tamas_tamas/status/1666187905054670848/photo/1
gina
A világon kinek kell ez a WC papir???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.