Míg Erdogan a schengeni határon kívülről terrorizálja Európát, addig Orbán, korunk Hunyadi Jánosa belülről teszi ugyanezt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Rétvári Bence bele is kiáltotta a hazai nyilvánosságba, hogy a magyar államnak Brüsszel miatt kell szabadon engednie az embercsempészeket, mert az Európai Unió nem hajlandó hozzájárulni se a fogva tartásuk, se a határvédelem költségeihez. Érthető: az Európát hősiesen védelmező Magyarország a maga erejéből nem bírja tovább finanszírozni ennyi fegyenc fogva tartását, úgyhogy bizonyos elítélteket kénytelen szélnek ereszteni. Tolvajokat? Garázdákat? Sikkasztókat? Ugyan, dehogy! A magyar állam az embercsempészeket engedi szabadon: épp azokat, akik valamennyi sittes közül leginkább fenyegetik a védelmezésre szoruló, keresztény Európát. Bizonyára az ő fogva tartásuk a legköltségesebb."

És a hülyemagyarok tovább retteghetnek a migráns hadaktól, akiket az embercsempészek hoznak az országba...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.