"Na, ennyit a "biztonságos" akkugyártásról! Az akkumulátorgyárak veszélyesek a dolgozókra, veszélyesek a lakosságra, és a mostani esetből is világos, hogy a távolkeleti gyártók semmilyen előírást nem tartanak be huszonnyolcadszorra sem! A magyar kormány pedig semmilyen komolyanvehető szankciót nem alkalmaz velük szemben! Elég az eszement, mérgező akkugyártásból! "

Forrás: kozbeszed.hu
Feltöltő: Közbeszéd
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Te süket liba,vedd már észre magad! Hiába nyipákolsz már évek óta,feleslegesen!
Tunes1106
@NKF: Naponta történnek nehézfém mérgezések iváncsán az épülő aksigyárban ! Nagyon kussban vannak róla, papírokat kívánnak aláíratni az ott dolgozó alválakozókkal hogy rákkeltőanyagokkal érintkehetnek. Ez technológiai feladat része csak arról nem beszélnek hogy mindenkinek kámzsás külön levegős ruhában kellene dolgozni! Mindenki kussol pedig még a gyár el sem készült már ilyen gondok vannak. Mi lesz ez után? Nehéz fémekkel dolgoznak nap mint nap az emberek komáromban is sk nál ,orvosi maszkban járnak bent! Én voltam bent az egész gyárban működés közben ffp 2 maszkot hordtunk fekete volt a grafittól ,meg a franc tudja mitől a maszk! Koreai meg ukránok mindenhol magyar csak elvétve gusztustalan munkahely elhiheted! Azért van pofájuk iváncsán kijelenteni hogy NCM anyag rákkeltő amivel dolgoznak ! De odaírják alá hogy a dohányzás rendszeres alkohol fogyasztás és a rendszertelen életmód táplálkozás rákot okozhat!!! Nem a kobalt lítium mangán nikkel oxid a legnagyobb rák okozója náluk! GYÖKEREK !!! Ilyen országban kellene élnünk szerinted?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.