Az önkormányzati választásokon való újraindulásáról is beszélni fog Borkai Zsolt korábbi győri polgármester, aki 2019 őszén kirobbant botránya miatt kényszerült újraválasztása után lemondani.

Borkai Zsolt hamarosan kitálal szexkalandjáról, és megnevezi azt a politikust, akinek köszönheti a botrány kirobbanását
Fotó: ATV

Az előzetes szerint Borkai az ATV-n látható Heti Naplóban beszél majd arról is, hogy bár bizonyítéka nincs rá, azonban "úgy gondolja", hogy a Demokratikus Koalíció szombathelyi politikusa, Czeglédy Csaba állhat a botrány kirobbantása és a lavinát elindító "ördög ügyvédje" blog mögött.

Forrás: atv.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Baszkikám, a botrányt saját magadnak köszönheted, akárhogy is mosaxol...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@sgl: Az ellenzék valóban hibás hogy 0rbánt és bűnbandáját nem számoltatták el, de abban is, hogy hagyták 0rbán gazdasági, politikai és médiabirodalmát kiépülni. Emiatt nem volt esély elszámoltatni. De hogy a fideszbirkák miért nem képesek felfogni, mit művel ez a gazember banda, az érthetetlen. Lehet, arról van szó, hogy 0rbánnak sikerült az ellenzék iránt olyan fokú gyűlöletet kelteni a sok hazugsággal, hogy azt mondják, minden baj az ellenzéktől származik, és inkább lopjanak a fideszesek, mint bárki más.
human
1) Borkai eljátszotta a választói felé, hogy keresztény, családbarát, konzervatív értékeket képvisel. Ehhez képest láttuk amit láttunk. Szóval hazudott.
2) Az egész történetben a prostituáltak és a jachtozás másodrangú dolog. A társaság ami érdekes. Például az iker pár aki a férfiak kényesztetésére voltak ott. Több millió forint EU támogatást kaptak a vállalkozásukhoz amiről hogy hogynem még a TV2 is beszámolt egy helyszíni riporttal.
3) De a lényeg a végére maradt. A jachton ott volt az az ügyvéd aki Győrtől olcsón földeket vásárolt fel, majd millirádokat kaszált azon, hogy drágán eladta az Audinak az új gyárához. Ez a bevétel mehetett volna a Borkai által vezettt Győr számlájára is, de mintha pont a győri vezetéssel ellentétben csak ez az ügyvéd tudott volna arról, hogy majd az Audi ott földeket akar vásárolni.
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 08:14 A tények nem ezt mutatják??? TV-2 tényekre gondolsz:)) Ez komoly te félkegyelmű!
Szerinted ki uralkodik immár 14 éve az országunkon? Ki dönt a sorsunkról? Ki osztogatja egymás közt a közpénzt és azt a rengeteg kölcsönt amit majd vissza kell fizetniük az unokáinknak?
Avass be a tényekbe, hogy szerinted mit mutatnak??? Innen már tudnod kellene, hogy kit kell elszámoltatni: 0rbánt, a pereputtyát és a maffiakormányát.
Itt van egy kis ízelítő: rtl.hu/belfold/2023/06/11/orban-viktor-kozeli-csaladtagjai-brutalis-osztalek?utm_source=hirkereso-hu&utm_medium=textlink&utm_campaign=hirkereso-rss&utm_content=belf%C3%B6ld
Istenakinincsen
@Pegero: tegnap, 23:54 :))) Te fasz! Ki akadályoz meg hogy kurvázzál?(feleséged:)) Vagy Te "csakafidesz" hívőként még nem jutottál jachthoz amin kurvák vannak? Csóró fidess-fan vagy?
Amúgy Borkainak honnan van lóvéja ilyen luxusfaszságra? ( Ez az egy lepleződött le, a többi nem:)
Istenakinincsen
@Pegero: :)) Te tényleg okos vagy és az intelligencia is nyomokban felfedezhető benned! Honnan van felfújható gumicsónakod? Azzal jöttél magyarországra és még megvan? Az evezők is megvannak?
Istenakinincsen
Nebaa! Megloptad a sorstársaidat? Szégyeld magad! Nem sajnálod őket? Hogy fognak a jachtjuk nélkül kurvázni?
Jaa víz alatt drágább, de nem látszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.