Mint azt a Vasárnap.hu is megírta, a napokban az Orosz Ortodox Egyház Budapest kérésére több oroszországi hadifogságban lévő katonát is Magyarországra szállított, az akciót pedig Semjén Zsolt koordinálta. Az egyházügyekért is felelős miniszterelnök-helyettes nyilatkozott az esettel kapcsolatban.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Biztosan a kádéenpés szabadcsapatok, összhangban a frissen kiképzett alezredes úr hadseregével, kemény harcok által szabadították ki őket a nehéz, orosz fogságból! Mert egyébként az a kiszabadítás kb annyi lehetett, hogy : ""Szpasziba tavarisi!"".
Menőmanó
Nem kimentettétek, hanem kikunyeráltátok, de lehet, hogy Putyler rátok sózta, hadd lássa a világ, hogy ezek a kárpátaljaiak magyarok lesznek hamarosan, mert Geczi visszaveszi Kárpátalját.
Van ám ebben nagy adag körmönfont aljasság.
namihami
@KisTehen: 16.40: Szerinted mégis mit kelleneau ukránoknak csinálni, mondani, vagy hogyan kéne reagálni a magyar kormány felé? Két, egymással háborúban álló ország közül, ha az egyik kiad hadifoglyot, akkor azt miért egy harmadik félnek teszi? Ráadásul egy olyan félnek, amelyik ezt az egészet a kiadó ország és a saját népszerűsítése melletti propagandaként használja fel!
Nem a kiadatás a gond, hanem a CÉLország és annak olyan politikai vezetése, amelyik ezt nemhogy a béke, de a két háborús fél közötti feszültség további szítására használja!
namihami
@KisTehen: 16.55: Sajnos, az már régóta egy stabil állapot, hogy ez ellen a kormány ellen nem kell uszítani! Már annyi helyen és annyi hülyeséget csinált, hogy (bizonyos országok és politikusok kivételével) régóta páriának számítanak! Az európai politikai vezetés (egy szűk, egyre fasizálódó réteg kivételével) már majdhogy nem csupán kényszerből áll szóba velük! Nem véletlen ez a támogatásokkal zajló állapot sem! Megunták, hogy egy családi vállalkozás gazdagítását csinálják folyamatosan!
Ez a kiközösítés folytonosan folyik úgy politikai, mint gazdasági szinten! Az pedig, amit Hisztipeti ""gazdasági robbanásnak"" hív---belföldi használatra---az itthon (talán) hatalmas összeg, de kinti viszonylatban a beruházások alja, esetleg közepe. A kínai beruházások pedig a természetrombolás kategóriájának iskolapéldái (lásd pl a gödöllői betemetett ellenőrző kutat, vagy a csecsemőkre káros vegyszeres talajban történő felgyűlése).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.