Yaremenko írása egy ukrán lapban jelent meg, a kirobbantó ok pedig a kárpátaljai hadifoglyok szabadon engedése volt – írta meg az Index.

„Orbán könyörögni fog” – megszólalt egy ukrán képviselő

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Bohdan Yaremenko, az ukrán parlament képviselője keményen kritizálta Magyarországot.  Szerinte a kárpátaljai foglyok esete rávilágít a magyar-orosz kapcsolatok sajátos jellegére, miközben Magyarország megszűnt részt venni az EU és a NATO politikájában.

A lapban megjelent nyilatkozatában a képviselő kifejti, hogy Oroszország háláját mutatja ki az ehhez hasonló lépésekkel a magyar kormány felé, amiért az bírálja az Európai Unió szankciós politikáját. 

„Valójában nem kell hírszerzői diploma ahhoz, hogy kitaláljuk: az orosz és a magyar titkosszolgálatok közös és cinikus akciójának vagyunk tanúi. És úgy tűnik, hogy ennek a különleges műveletnek még nincs vége”

- írta Yaremenko.

Szerinte a 11 hadifoglyot Oroszország konkrétan eladta Magyarországnak, ezen pedig akkor fognak nyerészkedni, ha Orbán vagy Szijjártó náluk fog "könyörögni" az energiaárak leszállításáért.

„Oroszország aljasságához nem férhet kétség, de a magyarok még rosszabbul festenek ebben az ügyben”

– összegezte az ukrán politikus.

Az Index arról is beszámol, hogy Yeramenko szerint ezzel a lépéssel Magyarország azt bizonyítja, hogy igényt tart Kárpátalja magyar lakta területeire.

„Az ukrán kormánynak a Magyarországgal szembeni politikájában pedig abból kellene kiindulnia, hogy Magyarország megszűnt az EU és a NATO közös politikájának része lenni, és máris orosz vazallussá vált Közép-Európában”

– zárta írását Yaremenko.

Forrás: Index

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A Putyin által megzsarolt O1G az egész országot feláldozná azért, hogy a saját önző hatalmi játszmája ne kerüljön napvilágra...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Mi van baromkák!? a saját gyerekeiteket, vagy magatokat akarjátok kijevnek kiajánlani, hogy a mások pénztárcáját tömjétek? Az idegen gecikét az usa szemetekét, az eu. vezérkar ingyenélőit? Tudjátok mennyibe kerül az Eu. fenntartása?? állatkertek barmai! > amely ráadásúl diktatúrát érvényesít és teszi tönkre az Eu. nemzeteket!? észnélküli barmok!
Németh István
Na most figyelj köcsög >@m73: > azt látni hogy a politikához nem értesz, a gazdasághoz sem tehát egy here vagy! A buzik farkán élősködsz > a soros alexandrovics és a buzi usa nagykövet egymás köcsögei. Ami még csak baj sem lenne, keféljék rongyosra egymás seggét abból nem lesz szaporulat! CSAK HOGY amíg a soros birodalomról, arról a 24 milliárd dolláros összelopott pénztömegről beszélünk addig a MAGYAR BIRODALOM pl. és többek közt, 10 millió főt szám-lál! MI EBBŐL A TANÚLSÁG >> az te senkiházi, hogy a soros birodalom egy fő néhány buzerán-ssal vigéczkedik, míg a világon sok millióan vannak akiktől a sorosék kiénekelték a pénzmagot, s akár éhezik!! DE MÉG EZ IS LA VAN SZARVA veled EGYÜTT, de tovább akarnak élősködni a világ minden polgára felett, úgy, hogy az olyam moslékokat mint az ursula, zelenszkij, meg a sleppjeik így te is, te köcsög, ki tudnak használni - a saját érdekeiknek megfelelően! Most épen embereket gyilkoltatnak egy idegen állam pénz-hiénái >> mint a sosoros meg a biden, rocsild, stb főgecik részére. Remélllllem tanúltál, ha nem hát menj a moslékszájú baromka pajtádba!
Németh István
@m73: akkor te vagy a "nagy köcsög" > hány ló-paripa lőcse fér a seggedbe!? Ja hogy attól van kifordúlva a szemed? azért nem látsz meg még az eszedet is kilőcsőlték! Igaz az se volt, valami trutymólé rohadt a helyén!
Németh István
@m73: Hogy a ló-paripa lőcsök mozognak benned egyre fejlettebb baromságokat tudsz magad-ból kihozni, ami ráadásúl értelmezhetetlen - hottentottául is! Persze érhető a nagy boldogságod-ban elfelejted, hogy mit is akarnál mondani >>"...a propeller fő hülyéje a csikari,de te is elég jól "... Bizony lehet, hogy csikar a hasad, vagy a csintalan jut eszedbe aki megtért lovag a komcsi fejűeknél >> hi-hi-hi- most lesz vezér belőle mint világot látott moslékos edény! >>Na ilyen vagy te is azzal a különbséggel, hogy mint köcsög összevisza vagy repedezve, TEHÁT > ABSZOLÚT SELEJT!
jáger laszló
Hát ezek micsoda eszmecserét folytattak,,,,
De minek itt szórakoztatják a nagyérdeműt
Erre a baromságra senki nem kíváncsi!!
Beszéljék ezt + telefonon vagy e -mail-ben!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.